E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaStres testleri sektöre güveni onaracak---

Stres testleri sektöre güveni onaracak

Stres testleri sektöre güveni onaracak
24 Ekim 2014 - 10:50 borsagundem.com

Avrupa Merkez Bankası üyesi Christion Noyer, Avrupa'daki stres testlerinin bankacılık sektörüne olan güveni onaracağını ifade etti

Avrupa Merkez Bankası üyesi Christion Noyer, Euro Bölgesi bankalarının finansal durumlarına ilişkin ECB gözden geçirmesinin sonuçlarının Avrupa'da bankacılık sektörüne güvenin onarılmasını sağlayacağını savundu.
Noyer, "Sonuçları sükunet içinde bekliyoruz. Stres testlerinin Euro Bölgesi bankacılık sistemine kredibilite kazandıracağını düşünüyoru" diye konuştu.ECB, Euro Bölgesi'nin en büyük 130 bankası için stres testlerinin sonuçlarını 26 Ekim'de açılayacak.

"Fransız hükümeti harcamaları kısmak için daha fazlasını yapabilir"

Avrupa Merkez Bankası üyesi ve Fransa Merkez Bankası Başkanı Christion Noyer, Fransız hükümetin Avrupa Birliği'nden bütçe açıklarının azaltılması yönünde gelen baskılar karşısında harcamalyarı kısmak için daha fazla çaba gösterecek alanı olduğunu söyledi. 
Noyer, "Şunu söyleyebilirim ki, harcamalarda tasarruf konusunda daha fazla şey yapılabilir. En az 21 milyar euro harcama kesintisi açıklandığını görmek istiyorum" diye konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)