E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket Haberleri​Stevie ödüllerinde ‘yılın şirketi’ Koç---

​Stevie ödüllerinde ‘yılın şirketi’ Koç

​Stevie ödüllerinde ‘yılın şirketi’ Koç
20 Ağustos 2014 - 06:03 borsagundem.com

Koç Holding, ‘Uluslararası Stevie Ödülleri’nde Kritik Performans Göstergeleri Takip ve İnsan Kaynakları Süreç İyileştirme Projesi’yle ödül aldı

Koç Holding açıklamasına göre, “KPI Takip ve İnsan Kaynakları Süreç İyileştirme Projesi” Koç Holding’in gelecekteki insan kaynakları yönetim yaklaşımını ve altyapısını oluşturuyor.

Proje kapsamında devreye alınan online e-metrik sistemi ile, Koç Topluluğu’nun insan kaynakları ile ilgili kritik performans göstergeleri takip ediliyor. Proje ile aynı zamanda, insan kaynakları süreçlerinin etkinliği global göstergelerle ölçülerek, dünyanın ve Avrupa’nın önde gelen şirketleriyle karşılaştırılıyor.
Diğer yandan, projeyle tespit edilen başarılı uygulamalar tüm Koç Topluluğu şirketlerine yaygınlaştırılıyor. Proje ile insan kaynakları alanında Koç Topluluğu’nun vizyonuna hizmet edecek birçok çalışma başladı.
Şirket içi ve Koç Topluluğu genelinde rotasyonun yaygınlaştırılması, yeni mezun çalışanlara yönelik uygulamaların geliştirilmesi, ‘Esnek Yan Fayda Projesi’, İK profesyonelleri yetiştiren ‘İnsan Kaynakları Akademisi’nin kurulması bu projelerden bazılarını oluşturuyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)