E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaSPK'dan 5 kişi hakkında suç duyurusu---

SPK'dan 5 kişi hakkında suç duyurusu

SPK'dan 5 kişi hakkında suç duyurusu
04 Ağustos 2017 - 19:14 borsagundem.com

SPK, Karakaş Atlantis'te yapılan incelemeler sonucu 5 kişi hakkında suç duyurusunda bulunulduğunu açıkladı

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Karakaş Atlantis Kıymetli Madenler Kuyumculuk Telekomünikasyon Sanayi ve Ticaret A.Ş. nezdinde Sermaye Piyasası Kanunu ve ilgili mevzuat kapsamında yapılan incelemeler sonucunda 5 kişi hakkında suç durusunda bulunma kararı aldı.

SPK haftalık bülteninde yer alan bilgilere göre, Karakaş Atlantis’in 30.09.2016 ve 31.12.2016 tarihli finansal tablolarının gerçeği yansıtmayan şekilde düzenlenmesi sebebiyle Zeliha Elif Karakaş Zar, Melek Karakaş, Taşkın Işık, Ömer Ateşan Aybars hakkında suç duyurusunda bulunuldu.

Kurul ayrıca, Zeliha Elif Karakaş Zar, Melek Karakaş, Kamil Karakaş hakkında 31.12.2016 tarihli finansal tablolarda 214.420.610 TL olarak gösterilen stokların tamamen veya kısmen Şirket uhdesinde mevcut olmaması sebebiyle ve Zeliha Elif Karakaş Zar hakkında şirket stokların fiziki sayımı için gerekli olan adres bilgilerinin Kurul meslek personeli ile paylaşılmaması sebeplerinden ötürü de suç duyurusunda bulunulduğunu açıkladı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)