E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaSPK'da paralel operasyona devam---

SPK'da paralel operasyona devam

SPK'da paralel operasyona devam
22 Temmuz 2016 - 11:51 borsagundem.com

15 Temmuz darbe girişimi sonrası SPK bünyesinde başlayan görevden uzaklaştırmalara bugün devam edildiği açıklandı. SPK'da görevden uzaklaştırılan sayısı 32'ye ulaştı.

Sermaye Piyasası Kurulu'nda (SPK) görevden el çektirilen personel sayısı 32’ye ulaştı. İlk etapta 7 personeli görevden uzaklaştıran SPK, 25 personelin daha görevden uzaklaştırıldığını açıkladı.
SPK'dan konu ile ilgili yapılan açıklamada, "22 Temmuz 2016 tarihi itibariyle Kurumumuzda görevden el çektirilen personel sayısı 32’ye ulaşmıştır. Kurum bünyesinde paralel devlet yapılanmasına yönelik
mücadele kararlılıkla sürdürülecektir." denildi.

SPK'da paralel operasyon!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • umut işte22 Temmuz 2016 12:31

    Arena bilgisayarın Redington'a satışında çağrıdan kaçmak için ince ayarlarını yapanlar da vardır bunların içinde... İnce ayar bedeli olarak ödenen 5 milyon doların ne kadarının himmet olarak alındığı da ortaya çıkarılır umuyoruz.

  • piyasa22 Temmuz 2016 12:12

    15 dk veriler serbest olmalı.eşitlik haklarına aykırı herkesin borsayı izleme hakkı olmalı verilen hakklar nasıl alındı.20 senedir yatırımcı izliyordu