E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriSPK'dan suç duyurusu ve işlem yasağı---

SPK'dan suç duyurusu ve işlem yasağı

SPK'dan suç duyurusu ve işlem yasağı
23 Eylül 2014 - 19:50 borsagundem.com

SPK, Altınyıldız hissesinde iki kişi hakkında suç unsuru oluşturduğu gerekçesiyle suç duyurusu ve işlem yasağı kararı verdi

SPK Haftalık Bülteni yayımlandı. Bültene göre, Altınyıldız hissesinde iki şahıs hakkında işlem yasağı ve suç duyurusu kararı alındı. 
Altınyıldız Mensucat ve Konfeksiyon Fabrikaları A.Ş. (ALTIN, mevcut pay kodu ile BOYP, mevcut unvanı ile Boyner Perakende ve Tekstil Yatırımları Anonim Şirketi) pay piyasasında 26.03.2013-15.05.2013 döneminde gerçekleştirilen işlemlerin 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu (SPKn)’nun 107/1 maddesinde tanımlanan suçun unsurlarını oluşturması nedeniyle; inceleme konusu işlemlerden sorumlu olduğu tespit edilen Ali Furkan AKPULAT ve Yıldırım Süleyman GERMEN hakkında ALTIN (mevcut pay kodu ile BOYP) pay piyasasında 26.03.2013-15.05.2013 döneminde gerçekleştirilen işlemlerin 6362 sayılı SPKn’nun 107/1 maddesinde tanımlanan suçun unsurlarını oluşturması nedeniyle suç duyurusunda bulunulmasına ve Ali Furkan AKPULAT ve Yıldırım Süleyman GERMEN hakkında BOYP hissesinde iki yıl boyunca işlem yasağı konmasına Kurul karar verdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)