E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaSPK, o hissedeki yanıltıcı işlemleri affetmedi---

SPK, o hissedeki yanıltıcı işlemleri affetmedi

SPK, o hissedeki yanıltıcı işlemleri affetmedi
21 Eylül 2017 - 19:38 borsagundem.com

SPK, DERIM pay piyasasında kanuna aykırı işlem gerçekleştirdiği belirlenen bir kişiye idari para cezası verdi

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Derimod Konfeksiyon Ayakkabı Deri Sanayi ve Ticaret A.Ş. (DERIM) pay piyasasında yaptığı incelemer sonucunda, kanuna aykırı işlem gerçekleştirdiği tespit edilen bir kişi hakkında para cezası uygulanacağını açıkladı.

SPK bülteninde konu ile ilgili yer alan bilgilere göre, Mustafa Yavuz Paşaoğlu isimli şahıs DERIM pay piyasasının arz ve talebi ile fiyatı hakkında yanıltıcı izlenim uyandırdığı gerekçesiyle 24.672 TL idari para cezasına çarptırıldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • melih22 Eylül 2017 14:43

    turcasa bakın .***asansör gibi.**sarkuysana bakın yönetimi ele geçiren ekip onmilyonlarca liralık hisselemeyi nasıl yaptı....çok çpok önemli ***sarkuysandaki onmilyonlarca liralık muazzam servet nasıl oluştu.****masak spk görmüyor duymuyor..

  • mercan dede22 Eylül 2017 14:41

    işgyo ne olacak işfinans ne olacak tskb ye bakın banka hissesi korkutucu şekilde çöküyorrrr.**işgruba bakın neler oluyor....

  • Sdk 21 Eylül 2017 21:49

    24 bin ceza vermiş komedi tam adamlar milyonlar kaldırıyor.. teşvik resmen

  • Ibrahim Ozyol21 Eylül 2017 20:10

    Derim inceliyorsunda 17 yıl oldu cimbeton denen firmayı neden incelemiyorsun biz yatırımcı degilmiyiz eğer bu cimbeton abd olsaydı bütün yöneticilerini hapse atardı