E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmlakSPK binası için düğmeye basıldı---

SPK binası için düğmeye basıldı

SPK binası için düğmeye basıldı
19 Eylül 2014 - 13:40 borsagundem.com

İstanbul Finans Merkezi projesi kapsamında Sermaye Piyasası Kurulu’nun (SPK) yer alacağı hizmet binasının inşaatı için düğmeye basıldı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), SPK’nın Finans Merkezi’nde yer alacak hizmet binasının arsa karşılığı gelir paylaşımı işi için ihaleye çıkıyor.

Habertürk'te yer alan habere göre ihalenin ilk oturumu 14 Ekim saat 15:30’da TOKİ’nin İstanbul Halkalı Atakent’teki Hizmet Binası’nda yapılacak. İhale, 4734 sayılı Kamu İhalesi Kanunu’na tabi olmayıp “Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Satış, Devir, İntikal, Kiraya  Verme, Trampa, Sınırlı Aynı Hak Tesisi ve Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İhale Yönetmeliği” kapsamında Açık İhale Usülü ile yapılacak. İhale, yerli ve yabancı inşaat firmalarına ve bunların kendi aralarında ya da finans kuruluşlarıyla yapacakları ortak girişimlere açık olacak.

İÇİNDE NELER OLACAK?

Teklifler, Teklif Alma Şartnamesi’nin ilgili maddeleri esaslarına göre değerlendirilecek olup, herhangi bir şartlı teklif kabul edilmeyecek.

Bu işin geçici teminat tutarı isteklinin Arsa Karşılığı Satış Toplam Geliri’nin yüzde 4’ü kadar belirlendi.

İhale açıklamasında, yapılacak projede alışveriş merkezi, rezidans, yönetim merkezi, konaklama tesisleri, sinema, tiyatro, sosyal kültürel tesis alanları, ticaret, büro, işhanı, lokanta, gazino, çarşı, çok katlı mağazalar, bankalar, finans kurumları, oteller, özel hastane, özel eğitim alanları ve katlı otoparkın yer alabileceği belirtildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)