E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriSPK 3 şirketin ek süre talebini reddetti---

SPK 3 şirketin ek süre talebini reddetti

SPK 3 şirketin ek süre talebini reddetti
26 Kasım 2014 - 10:46 borsagundem.com

Borsa İstanbul'da işlem gören 3 şirketin ara dönem finansal raporlar için ek süre talebi SPK tarafından uygun görülmedi

KAP'ta yayınlanan ve halka açık 3 şirketin finansal raporların yayımlanmasına ilişkin ek süre taleplerinin değerlendirildiği SPK yazısında, Gen Yatırım Holding, Genpower Holding ve Mango Gıda'nın ek süre talebinin uygun görülmediği belirtildi.

Ek süre talebi uygun bulunmayan şirketlere ilişkin SPK yazısı şöyle:

''30/09/2014 tarihli ara dönem finansal raporlar ile ilgili ek süre taleple Sermaye Piyasası Kurulu tarafından uygun görülmeyen şirketler aşağıda yer almaktadır.

Gen Yatırım Holding A.Ş.
Genpower Holding A.Ş.

30/06/2014 tarihli ara dönem finansal raporlar ile ilgili ek süre talepleri Sermaye Piyasası Kurulu tarafından uygun görülmeyen şirketler aşağıda yer almaktadır.

Mango Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş.''

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • bay prof26 Kasım 2014 17:24

    Ya zavallılar bir bilanço vermekten acizler ya da kılıf camiye küçük geldi.ayakların baş olduğu yerler kokmaya mahkumdur.

  • vahap26 Kasım 2014 16:12

    daha şeffaf bir borsa ne zaman olacak...hep küçük yatırımcı aldatılıyo...suçu hisse almakmı.

  • Albay26 Kasım 2014 13:03

    İlginç olan Eski endex turev danışmanlığı listesinde olan şirketler hep aykırı işlerin içinde ve borsayı aşırı sulandırdılar. borsayı gayricidi düzenbaz işlemlerle rezalethaneye dönüştürdüler. Şimdi hepsi Kervn a yoğunlaşmış, ordaki işlemler ise borsa tarihinn gelmş geçmiş butun çirkinliklerinin bütününü yansıtıyor

  • Broker26 Kasım 2014 12:59

    GENYH, ATAŞ; KERVN, MANGO, bunların danışmanılarrı belli, ve borsadaki işlerini hep bunlr haletti, bu bilanço erteletmeyide gelenek haline getirdiler danışmanlarının yönlendirme öncülüğünde.