E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaS&P Türkiye için ne karar verecek---

S&P Türkiye için ne karar verecek

S&P Türkiye için ne karar verecek
19 Şubat 2018 - 14:30 borsagundem.com

Analistler, S&P'nin cuma günü Türkiye'nin kredi notunda ve görünümünde değişikliğe gitmesini beklemiyor.

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu S&P'nin Türkiye'nin kredi notunda ve görünümünde değişikliğe gitmesi beklenmiyor.

Foreks'in 13 banka/kurum analisti ile yaptığı anket sonucuna göre, S&P'nin 23 Şubat Cuma günü planlanmış değerlendirmesinde bir değişiklik yapmayarak Türkiye'nin 'BB' olan notunu sabit tutması bekleniyor.

Ankete katılan analistlerin tamamı görünümün de 'Negatif' olarak korunacağı tahmininde bulundu.

S&P, 27 Ocak 2017 tarihinde Türkiye'nin 'BB' notunu korurken 'Durağan' olan görünümünü 'Negatif' olarak değiştirmişti. 5 Eylül 2017 ve 24 Kasım 2017 tarihli değerlendirmelerde ise 'BB' not ile 'Negatif' görünüm korunmuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ckoyuncu19 Şubat 2018 20:27

    BATIK YUNANISTANIN NOTU ARTIRILDI.HRISTIYAN KLÜBÜ OLDUĞU ASIKAR. HACLI SEFERLERI TÜRKIYE YE KARSI DEVAM ETTIRILIYOR. KABUL ETMIYORUZ

  • YILMAZ SİBEL19 Şubat 2018 19:22

    EKONOMİ TV MİZE BİR BAKAR MISINIZ ? USD AZICIK YÜKSELMİŞ, SUNUCUNUN SEVİNÇTEN 32 DİŞİ SAYILIYOR! GEÇMİŞTE BELÇİKA 1,5 YIL HÜKÜMETSİZ KALMIŞ, ALMANYA 4 AYDIR HÜKÜMETSİZMİŞ, EEEE SİYASİ BELİRSİZLİK, BUNLARIN EKONOMİSİNİ HİÇ ETKİLEMEZMİŞ. VAY BEH ! BİZDE HÜKÜMET 45 GÜNDE KURULAMASIN, 46. GÜNDE SİYASİ BELİRSİZLİKTEN KREDİ PUANIMIZI DÜŞERLER. NEDENSE EKONOMİDEKİ HOŞGÖRÜ BİZE HİÇ GÖSTERİLMEZ. TV DEN SÜREKLİ BU DÖVİZ BALONLARINI ŞİŞİRMEYE DEVAM EDİYORSUNUZ AMA, ARTIK, BU YALANLARA KİMSELERİ İNANDIRAMIYORSUNUZ. DEĞİL Mİ ? FARKLI DÜŞÜNENLERE KARIŞMAM, YORUMLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.