Ana SayfaPiyasaSöylentilerle hareket zarar getirir---

Söylentilerle hareket zarar getirir

1 / 11
Söylentilerle hareket zarar getirir
24 Nisan 2014 - 11:48 www.borsagundem.com

YABANCLAR PAYLARINI ARTIRIYOR

SORU- Do-Co hakkındaki görüşleriniz nedir? Yatırım için uygun mudur? Düşünceniz nedir?

Şahin Kaya

CEVAP-Do-Co, Haziran 2012’den bu yana yükselen kanal içinde hareket ediyor. Sermayesinin yüzde 13’ü İstanbul Borsası’nda işlem gören Şirkete yabancı ilgisi gözden kaçmıyor. Bu yılın başında İstanbul Borsası’ndaki payın yüzde 48,63’ü yabancı saklamasında bulunurken bu oran 8 Nisan 2014 tarihinde yüzde 56,13’e çıktı. Yabancıların kademeli olarak alımda bulundukları görülüyor. Hissede Ekim ayından bu yana yabancılar alım ağırlıklı işlemlerde bulunuyorlar. Gözlenen ilgi, borsadaki genel düşüşte dahi hissenin yukarı yönlü çıkmasına imkan sağladı. İstanbul Borsası’nda olduğu gibi hissenin işlem gördüğü Avusturya Borsası’nda da fonların ilgi gösterdiği yapılan açıklamalardan anlaşılıyor. Şirketin düzenli olarak hem brüt satışlarını hem de kârını artırıyor olması yatırımcıların ilgisini çekmede etkili.    

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Berkay25 Nisan 2014 20:55

    FORUMLARDA GEZEN ÇAKALLARA DİKKAT EDİN SİZİ HEP TERS KÖŞE YAPTIRIRLAR, POSİZYONUNUNA GÖRE ,YORUM YAPAR

  • zenginin parası züğürdün...24 Nisan 2014 18:33

    f/k=10'dan yüksekse,pd/dd=1'den çok yukarda ise,borçlar/özvarlık=0.10'dan yukarda ise ve sen hala o hissede al al diyorsan(herhangi bir hissede)çoook zenginsinn,paraya para demiyor ne kadar zarar edersen et umurunda değildir seniinnn.

  • Murat24 Nisan 2014 14:44

    Bunca yıllık borsacıyım şunu blir bunu söylerim. Başkası aldı diye hisse alıyorsan o hisseden hayır gelemz.

  • fafa24 Nisan 2014 13:19

    benim gibi küçük yatırımcıların şikayetlerini okuyunca üzülüyorum.çünkü küçük yatırımcının borsaya yön verme gücü yok.o halde güçlü hisseleri almak zorudasın aksi halde ufak hisselerle birilerinin peşinede takıldın mı hüsrana uğrarsın.borsada çok vahşi acımasız insanlar var.