E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinSosyal medya üzerinden tatlı tartışma---

Sosyal medya üzerinden tatlı tartışma

Sosyal medya üzerinden tatlı tartışma
15 Temmuz 2014 - 04:15 borsagundem.com

Domino's "Ramazan tatlısız olmaz" tweet'ini atınca Murat Güllü'den yanıt geldi: Biz de bu yüzden varız zaten. Siz de ramazan pizzası falan yapsanıza

Gaziantepli ünlü baklavacı Elmacıpazarı Güllüoğlu Baklava, resmi Twitter hesabından ABD’li pizza zinciri Domino's’a verdiği cevapla dikkatleri üzerine çekti. Önceki gün “Ramazan tatlısız olmaz” yazarak tatlı çeşitlerini Twitter’da paylaşan Dominos’a, Elmacıpazarı Güllüoğlu Baklava’nın ortağı Murat Güllü, “Biz bu yüzden varız zaten, siz de Ramazan Pizzası falan yapsanıza” cevabı verdi. Dakikalar içerisinde 500’den fazla retweet alan Güllü’nün mesajı sosyal medya fenomenine dönüştü.

EVDE OTURURKEN YAZDI

Şirketin sosyal medya hesabını abisi Cevat Güllü ile birlikte yönettiğini söyleyen Murat Güllü, “100 yılı aşkın tatlıyıcıyz. Bir pizzacının tatlı ürünlerini öne çıkarmaması gerekiyor. Böyle düşünerek evde otururken Dominos’a cevap yazdım. Olumlu geri bildirimler aldım” dedi. Güllü sözlerine şu şekilde devam etti: “Güzel bir orta geldi. Ben de bunu güzel bir vole vuruşuyla gole çevirdim. Ancak bunu yaparken karşı tarafı da incitmemeye çalıştım.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)