E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemŞok iddia! Kaşıkçı'nın cesedi bulundu---

Şok iddia! Kaşıkçı'nın cesedi bulundu

Şok iddia! Kaşıkçı'nın cesedi bulundu
23 Ekim 2018 - 15:36 borsagundem.com

Sky News, Suudi gazeteci Kaşıkçı'nın vücudunun parçalarının bulunduğunu iddia etti

İngiliz Sky News’a göre, Kaşıkçı’nın vücudu parçalandı ve yüzünün şekli bozuldu.

Sky News, Kaşıkçı’nın bazı parçalarının Suudi Başkonsolos’un konutunun bahçesinde bulunduğunu da öne sürdü.

Suudi reformistler için önemli bir platform olan Al Watan gazetesine katkı veren ve aynı zamanda Washington Post gazetesinde yazılar yazan Cemal Kaşıkçı'dan, 2 Ekim Salı günü resmi işlemler için Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'na gittikten sonra bir daha haber alınamamıştı.

Cemal Kaşıkçı'nın kaybolmasıyla ilgili Türkiye ve Suudi Arabistanlı yetkililerin yer aldığı ortak çalışma grubu oluşturulmuştu. Ortak çalışma grubu, 15-16 Ekim'de konsolosluk binasında dokuz saat süren inceleme yapmıştı.

Ortak çalışma grubu, 17 Ekim'de konsolosluk konutunda da inceleme başlatmıştı. Aynı gün olay yeri inceleme ekipleri, Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu binasında ikinci bir arama daha gerçekleştirmişti.

Suudi Arabistan yönetimi ise 20 Ekim'de, İstanbul Başkonsolosluğu'na girdikten sonra haber alınamayan Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın konsolosluk binasında yaşanan arbede sonucunda öldüğünü açıklamıştı.

Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'na ait diplomatik plakalı araç da dün Sultangazi'de bir otoparkta bulunmuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • evllilik24 Ekim 2018 03:38

    kerim-evlilik gibi işler vekaletle olmaz.şahsi başvuru gerekir.

  • Sela nik23 Ekim 2018 20:33

    El kol sallayarak gelip giitiler Muz cumhuriyet olduk

  • Osman İncesu23 Ekim 2018 18:24

    Atalarımız insanın dirisini aramazlar ölüsünü ararlar derler doğru bir söz mecburen aranıyor da kurt mu yedi kuş mu yedi ceset nerede ?????? Bence öldürülmedi onu canlı bir yerlerde tutuyorlardır.Hesap kitap işleri bilinmez.Adam ne yapak ki ölüsünü , bir beklentisi varsa , öğrenmek istediği bir şey varsa canlı kalmasını ister mantıken yani.

  • vatansever23 Ekim 2018 18:00

    1,bu sahis abd de yasiyor niye abd deki konsolosluga deyilde TC deki konslosluga gider,2,madem okadar supheleniyordu niye yalniz gider,3 abd nin haberi olmada tum bu olaylarin yasanmasi mumkun deyil,kullan tarihi gectimi kafani gore biryer sec.....

  • kerim23 Ekim 2018 20:52

    Bosanma belgeleri olmadan evlenemiyor muymud arsplar 4 es kadar alabiliyor abd de sinirlama var mi bu kadar acil mi eblenmesi gerekiyormus kendi yerine bir avukata vekalet verse olmazmiydi.....oraya gitmesi sartmiydi Turkiye cimhuriyeti niye sesizce izledi

  • Okie Dokie23 Ekim 2018 16:55

    Acımız büyük :( Cemalim cemalim aslan cemalim. Al kanlar içinde kaldın cemalim.

  • Dalavere 23 Ekim 2018 16:30

    Katiller elimi kolunu sallayarak kaçmışlar. Cesedi bulsan ne olur bulmasan ne olur