E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporSneijder'e talip var---

Sneijder'e talip var

Sneijder'e talip var
10 Temmuz 2014 - 10:22 borsagundem.com

Ünal Aysal'ın yaptığı Sneijder açıklaması başta Manchester United olmak üzere birçok kulübün iştahını kabarttı

Hollanda Milli Takımı formasıyla Dünya Kupası'nda müthiş bir turnuva geçiren Wesley Sneijder'in adı transfer haberlerinin bir numaralı malzemesi oldu. Özellikle Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın Wesley Sneijder hakkında ilk kez yaptığı "Sneijder'in sözleşmesinde 20 milyon Euro'ya serbet kalır maddesi var. Yani biz istesek de istemesek de bir kulüp o parayı getirip Sneijder'i alabilir" açıklama başta Manchester United olmak üzere bir çok kulübün iştahını kabarttı. 

İNGİLİZ BASINI DA YAZDI 

İngiliz basını, Ünal Aysal'ın ilk kez açıkladığı bu maddeyi manşetlerine taşıdı ve M.United'ın Hollandalı yıldız için hiç düşünmeden 20 milyon Euro'yu gözden çıkabileceğini belirtti. Kırmızı Şeytanlar'ın Dünya Kupası sonlandığı an tekrar Galatasaray'ın kapısını çalacağı öğrenildi. Zira Manchester United'ın yeni hocası Van Gaal da şuan Hollanda Milli Takımı'nın başında. 

VAN GAAL BOŞ DURMUYOR 

Hollandalı hoca da Milli Takım'da boş durmuyor ve Wesley Sneijder'i Manchester United'a transfer olması için ikna etmeye çalışıyor. Yaklaşık 1 aydır Dünya Kupası kampında beraber olan Van Gaal ile Sneijder'in arasından su sızmıyor. Özellike bu Dünya Kupası'nda Van Gaal'ın, Van Pirsie'den aldığı kaptanlık pozu bandını Sneijder'e vermesi "Sneijder'in aklını çelmeye çalışıyor" yorumlarına neden oluyor. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)