E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriSmartSoft büyük ödül için desteğinizi bekliyor!---

SmartSoft büyük ödül için desteğinizi bekliyor!

SmartSoft büyük ödül için desteğinizi bekliyor!
28 Ocak 2015 - 08:14 borsagundem.com

European Business Awards 2014/15’te “Ulusal Şampiyon” olarak Türkiye'yi temsil eden SmartSoft, ikinci tur için desteklerinizi bekliyor

Ödeme sistemleri için Türkiye ve dünya çapında uçtan uca çözüm sunan SmartSoft, iş dünyasında girişimcilik, en iyi uygulama örneklerini teşvik etmek, yarattığı yeniliklerle öne çıkan şirketlerin tanıtımını ve gelişimini desteklemek amacıyla düzenlenen Avrupa İş Ödülleri'nde “Ülke Şampiyonu” seçildi. Birçok rakibini geride bırakan SmartSoft, Avrupa'nın en başarılı şirketleri arasındaki konumunu tescillerken, Türkiye'yi de temsil etmeye hak kazandı.

Bir üst tura geçmek için çekilen şirket videoları oylamaya açılarak yarışmanın ikinci turu başlatıldı. Oylama 24 Şubat 2015'e kadar sürecek ve halk oylaması sonucu seçilen şirketler bu uzun yolda bir tur daha geçip yollarına devam etme hakkını elde edecekler.

Kazananların Mayıs 2015’te açıklanacağı European Business Awards'ta, kategorisinde Türkiye'yi temsil eden SmartSoft'a destek olmak ve oy vermek için lütfen TIKLAYINIZ...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)