E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-Magazin​Siyasetçi taciz ederken yakalandı---

​Siyasetçi taciz ederken yakalandı

​Siyasetçi taciz ederken yakalandı
11 Temmuz 2014 - 23:37 borsagundem.com

Çin'de bir siyasetçinin metrodaki taciz görüntüleri ülkeyi şok etti

Çin’in Şanghay bölgesinde üst düzey bir Komünist Partisi yetkilisi metroda bir genç kızı taciz ederken görüntülenince hem yöneticilik işinden hem de Komünist Parti’den atıldı. Yetkilinin taciz anları başka bir yolcunun cep telefonu kamerası tarafından görüntülendi. Yaşanan bu iğrenç olaya bir başka açıdan bakıldığında, üst düzey bir siyasetçinin metroya biniyor olması şaşkınlık yaratıyor. Ancak siyasetçinin tacizde bulunabilmek için metroyu kullandığı şeklinde yorumlar, akıllarda soru işareti yaratıyor.

South China Morning Post’un yayınladığı video görüntüye göre, Şanghay Jinciang kentinde büyük bir devlet işletmesinde üst düzey yönetici ve Çin Komünist Partisi üyesi olan 38 yaşındaki Wang Qikang bir metroda yanında ayakta duran şortlu kızı uzun süre izliyor ve sık sık başını yaklaştırıyor. Daha sonra da kızın poposunu elliyor.Kız ne olduğunu şaşırıp bakınca da elindeki cep telefonuna bakar gibi yapıyor. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)