E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemŞırnak’taki kontrol noktasına hain saldırı: 6 şehit---

Şırnak’taki kontrol noktasına hain saldırı: 6 şehit

Şırnak’taki kontrol noktasına hain saldırı: 6 şehit
26 Eylül 2016 - 16:43 borsagundem.com

Şırnak'ta PKK'lı teröristlerin düzenlediği saldırının ardından çatışma çıktı

Şırnak’ta bir grup PKK’lı terörist tarafından, kontrol noktasına uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Yaralıların olduğu bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi. DHA'nın son dakika haberine göre kalleş saldırıda 6 asker şehit oldu, 2 asker yaralandı. Saat 17.47 itibarıyla çatışma yer yer sürüyor, operasyon devam ediyor. Bugün Mardin Derik'te PKK'lı teröristlerin askeri aracın geçişi sırasında mayın ve el yapımı patlayıcı patlatması sonucu 4 asker şehit olmuştu.

Şırnak’ta yol kontrolünü sağlayan askeri time bugün PKK’lı teröristler tarafından düzenlenen saldırıdan sonra çatışma çıktı. Çatışmada ilk belirlemelere göre 6 askerin şehit oldu, 1 asker yaralandı. Aralıklarla devam eden çatışmada 1 PKK’lı terörist öldürülürken, bölgeye takviye birlikler gönderildi.

Şırnak - Uludere karayolu üzerinde bulunan cezaevi yakınlarında yol güvenliğini sağlayan askeri time, bugün saat 14.30 sıralarında bir grup PKK’lı terörist tarafından önce roketatar, sonra otomatik silahlarla saldırı düzenlendi.

Askerlerin karşılık vermesi ile çatışma çıktı. Çatışma bölgesine çok sayıda ambulans gönderilirken, ilk belirlemelere göre 6 asker şehit oldu, 2 asker yaralandı. Çatışmada 1 PKK’lı terörist de öldürüldü.

Çatışmanın halen sürdüğü belirtilirken, yaralanan asker Şırnak Asker Hastanesi’ne kaldırıldı. Bölgede çatışma ile birlikte başlayan operasyonun ise hava destekli genişletilerek sürdüğü bildirildi.

YOL GÜVENLİĞİ SAĞLAYAN ASKERLERE YÖNELİK
AA'nın haberine göre saldırı yapımı süren Şırnak-Van karayolunun güvenliğini sağlayan askerlere yönelik düzenlendi.

KALABALIK PKK'LI GRUP SALDIRDI
Saldırıyı kalabalık bir PKK'lı grubun düzenlediği belirtiliyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)