E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaŞevket Keresteci hayatını kaybetti---

Şevket Keresteci hayatını kaybetti

Şevket Keresteci hayatını kaybetti
11 Ekim 2017 - 14:09 borsagundem.com

Borsanın önemli isimlerinden Şevket Keresteci hayatını kaybetti

Borsanın sevilen isimleri arasında yer alan Şevket Keresteci aramızdan ayrıldı. 25 yıldır çeşitli aracı kurum ve pozisyonlarda görev yapan Keresteci'nin cenazesi Ataköy'den kaldırılacak. 

1 yıldır şeker hastalığı ile mücadele eden Keresteci’nin ölüm nedeni akciğer kanseri olarak açıklandı. 52 yaşında olan Keresteci’nin cenazesi (12 Ekim 2017) öğle namazını müteakip Ataköy 5. Kısım Camii’nden kaldırılacak. Cenaze Yeni Ayazağa mezarlığında defnedilecek.

ŞEVKET KERESTECİ KİMDİR?

Şevket Keresteci, sermaye piyasalarındaki iş hayatına 1989 yılında Eczacıbaşı Menkul’de çalışarak başladı. Global Menkul Değerler’de Borsa Temsilciği’nin ardından, 1998-2000 yılları arasında İnter Yatırım’da Genel Müdür Yardımcısı görevini üstlenen Keresteci, 2001-2002 yıllarında Finansinvest’te kısa süreliğine çalıştıktan sonra tekrar İnter Yatırım’a döndü ve 4 yıl burada çalıştı. Keresteci, 2006-2012 yılları arasında Finansinvest’te Yurtiçi Satış Pazarlama Birim Müdürü, 2012-2013 yılları arasında Turkish Yatırım’da Şubeler ve Acenteler’den Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak çalıştı. Keresteci, son olarak Finansinvest’te görev aldı. Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İstanbul Üniversitesi İşletme İktisadi Enstitüsü Çağdaş İşletmecilik İhtisas Programından mezun olan Keresteci, evli 1 çocuk babasıydı.
Borsa Gündem olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına sabır diliyoruz.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (12)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)