E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinSevgililer Günü'nde ne yapılır?---

Sevgililer Günü'nde ne yapılır?

Sevgililer Günü'nde ne yapılır?
08 Şubat 2015 - 08:16 borsagundem.com

Sevgililer Günü’nün bu yıl cumartesiye denk gelmesi en çok turizm sektörünü sevindirdi

Sevgililer için özel tatiller ve kampanyalar hazırlayan tur operatörleri ve oteller birbirleriyle yaptıkları yarışta öne çıkmak için her yolu deniyor. Bazı oteller akşam yemeği ve konaklamayı paket olarak sunarken, bazı oteller de gece konaklamanın yanında masaj hizmeti de veriliyor. Fiyatlar ise turlara ve oteller göre değişiyor. Ancak iki kişi bir organizasyona katılmanın bedeli 200 liradan başlıyor. 14 Şubat’ı ve haftasonunu yurtdışında geçirmek isteyenler ilk olarak Roma, Paris, Amsterdam, Barcelona ve Dubai’yi tercih ederken, Dubai turları 599 Euro’dan satışa sunuluyor. Yurtiçinde romantik bir kar tatilinin bedeli ise 400 liradan başlıyor.
Yurtdışında en çok tercih edilen destinasyonların başında Dubai’nin geldiğini ifade eden Etstur yetkilileri bu turun artık bitmek üzere olduğunu belirtti. Fiyatı 599 Euro olduğuna değinen Etstur yetkilileri, “Yurtiçinde de Uludağ’a talep yoğun. Gecelik 380 TL- 400 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunduk” diye konuştu. Hafta sonuna özel paketlerinin mevcut olduğunu ifade eden Jolly Tur Yurtdışı Turlar Müdür Tolga Tekin de, “Roma, Paris, Amsterdam, Barcelona ve Dubai turları en çok talep gören ürünlerin başında yer alıyor. Bu turların yanı sıra bilhassa bu sene Uzakdoğu ve Egzotik adalar turlarımıza da yoğun bir ilgi var. Sevgililer günü taleplerinde de neredeyse 2 katına yakın bir artış söz konusu” dedi. 

‘Anadolu’da Erener konseri

Hilton İstanbul Kozyatağı’nda Sertab Erener, konseri fiyatları kişi başı 200-700 lira arasında değişiyor. Konseri stantta ve ayakta izlemeyi tercih eden misafirler Sevgililer Günü yemeğine de katılmak istediklerinde kişi başı 100 TL daha ödeyecek. Erener’in konserine katılanlar için hazırlanan 2 kişilik extra konaklama paketinin fiyatı ise 275 TL.

Kuzine başında romantik tatil

İstanbul’a yakın olmak isteyen sevgililer için Büyükada ve Ağva’da otel alternatifleri sunduklarını söyleyen Etstur yetkilileri, “Büyükada’da 14 Şubat Sevgililer Günü için gecelik kişi başı oda fiyatı 499 TL. Ağva, Kurfal Otel’de ise gecelik kişi başı konaklama bedeli 175 TL. Kuzine başında kestane keyfi yaşanabilen bir otel” diye konuştu.

Kapadokya’da masaj

Sevgililer gününü İstanbul dışında geçirmek isteyenler için ise Cappadocia Cave Resort & Spa fiyatının gecelik kişi başı 495 TL olduğunu söyleyen Etstur yetkilileri, “Şömine keyfinden spa’ya, lezzetli menülerden özel hazırlanmış odalara kadar her ayrıntı sevgililer için düzenlendi” ifadelerini kullandı. 

‘Boğaz’da DJ performansı

14 Şubat’ta İstanbul Boğazı’nda olmak isteyenler için ise Radisson Blu Bosphorus Hotel, sevgilileri StarBoard Restaurant’ta canlı DJ performansı ile karşılıyor. Ortaköy’de bulunan Radisson Blu Bosphorus Hotel’de sevgilinizle özel bir akşam yemeğinin fiyatı 199 liradan başlıyor. 

Beşiktaş’ta  piyano resitali

Beşiktaş’ta bulunan Four Seasons otelde ise akşam yemeği, deniz manzaralı odada konaklama ve kahvaltının fiyatı 590 Euro’dan başlıyor. Eğer bahçeye bakan bir oda tercih edilirse fiyatlar 395 Euro’ya kadar düşüyor. Akşam yemeğinde otelde bir de piyano resitali veriliyor. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)