E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporŞenol Güneş’in doktorundan ilk açıklama---

Şenol Güneş’in doktorundan ilk açıklama

Şenol Güneş’in doktorundan ilk açıklama
19 Nisan 2018 - 23:53 borsagundem.com

Fenerbahçe maçında başına aldığı darbe sonrası hastaneye kaldırılan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in doktoru, açıklamalarda bulundu

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Fenerbahçe ile deplasmanda oynanan karşılaşmanın 57. dakikasında başına aldığı darbe ile yaralanan ve hastaneye kaldırılan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in son durumu hakkında açıklama geldi. Şenol Güneş’i tedavi eden Prof. Dr. Yunus Aydın, tecrübeli teknik adamın basit bir beyin sarsıntısı yaşadığını belirtti.

Yunus Aydın, Şenol Güneş’in son durumu hakkında şu açıklamayı yaptı:

“Basit kafa travması. Biz bunu sarsıntı olarak adlandırıyoruz. Arkadaşlarımız statta ilk müdahaleyi yapmış. Hayati tehlikesi söz konusu değil. Basit bir beyin sarsıntısı. Kafasına gelen bir cisim ve yere düşme sonucu alınan yaralar. 4-5 cm’lik bir yara… Emniyet nedeniyle bu gece kontrol altında tutacağız. Tedavisinde herhangi bir problem yok. Bilinci yerinde… Yarın taburcu edeceğiz.

Böyle yaralarda hemen bir şey olmayabilir. İçeriden doğrudan damar yaralanabilir. İleride de takip edeceğiz. Durumunu sürekli izleyeceğiz. Zaten kendisi benim daha önceden de hastam olur. Bir arkadaşlığımız da var. Bu anda hayati bir tehlike oluşturacak bir durum söz konusu değil.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)