E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporŞenol Güneş'i yaralayan saldırganın ilk ifadesi---

Şenol Güneş'i yaralayan saldırganın ilk ifadesi

Şenol Güneş'i yaralayan saldırganın ilk ifadesi
20 Nisan 2018 - 13:56 borsagundem.com

Fenerbahçe-Beşiktaş maçında Şenol Güneş'i yaralayan kişinin ifadesine ulaşıldı. 7 kişi daha gözaltına alındı, "azmettirici" araştırılıyor

Fenerbahçe - Beşiktaş maçında çıkan olaylarda siyah- beyazlı takımın teknik direktörü Şenol Güneş’i başından yaraladığı iddiasıyla gözaltına alınan S.D, ifadesinde, “Kalabalığa kapıldım, gaza geldim, cebimdeki çakmağı çıkartıp attım.” dediği öne sürüldü.

Olaylarla ilgili 38 kişinin gözaltına alındığı, 32’sinin yapılan inceleme ve ifadelerinin ardından serbest bırakıldığı, S.D’nin de arasında bulunduğu 6 kişinin sorgusunun sürdüğü bildirildi. Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı incelemede, Beşiktaş yedek kalecisi Tolga Zengin’le yedek kulübesi arkasındaki bazı taraftarlar arasında yaşanan tartışmanın olayların fitilini ateşlediği belirlendi.

Kamera görüntülerinden yola çıkılarak gözaltına alınan ve ticaretle uğraştığını söyleyen S.D, emniyetteki ilk ifadesinde, “Yedek kulübesindekilerle bazı taraftarlar arasında sözlü tartışma başladı. Ortam bir anda karıştı. Ben de kalabalığa uydum, gaza geldim cebimdeki çakmağı çıkartıp attım.” dediği öne sürüldü.

Polisin görüntüleri incelemeyi sürdürdüğü, gözaltı sayısının artabileceği belirtildi. Atılan çakmak nedeniyle Şenol Güneş’in başına 5 dikiş atılmış ve geceyi hastanede geçirmişti. Hürriyet

7 kişi daha gözaltına alındı

Fenerbahçe-Beşiktaş maçı sırasında yaşanan olaylara ilişkin yürütülen soruşturma derinleştirildi. Yaşanan olayların planlı olma ihtimali nedeniyle soruşturma genişletilirken, olaylara karıştığı tespit edilen 7 kişinin daha gözaltına alındığı öğrenildi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in yaralandığı olaylara ilişkin yürütülen soruşturma genişletildi. Soruşturmayı yürüten Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Spor Suçları Soruşturması bürosu tarafından yürütülen soruşturma, olayların planlı bir organizasyon dahilinde gerçekleşme ihtimali nedeniyle  derinleştirildi.

AZMETTİRİCİ İHTİMALİ ARAŞTIRILIYOR

Güneş'in yaralanmasından sonra olayların bir anda farklı tribünlerde de meydana gelmesinin nedenini araştıran savcılık, buna neden olan bir azmettiricinin olup olmadığının tespitine yönelik çalışma başlattı.  Bu doğrultuda maçın başından tatil edildiği dakikaya kadar tüm kamera kayıtlarının incelenmek suretiyle olayların planlı bir organizasyon sonucu oluşup oluşmadığının tespiti için çalışmalara başlandı.

7 KİŞİ DAHA GÖZALTINA ALINDI

Yapılan çalışmalar sonucu ilk etapta olaylara karıştığı tespit edilen 7 kişinin daha gözaltına alındığı öğrenildi.

Şenol Güneş'in yaralanmasına neden olan S.D. ile birlikte derbide yaşanan olaylara ilişkin gözaltına alınan taraftar sayısı 8'e yükselmiş oldu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • YALANNNNNN20 Nisan 2018 19:22

    Maç yayını sırasında herkes gördü çakmak filan değil bildiğin plastik seyirci koltuğu atılan gördük çakmak 5 dikişlik yara açamaz sapanla atsan o çakmağı olmazzz seyirci koltuğu kafayı yaran....

  • oktay ak20 Nisan 2018 17:30

    resmen maç tatil olsun diye organize olunmuş hissiyatı oluştu.

  • b.kemancı20 Nisan 2018 17:18

    biz yetişirken büyüklerimiz bir dakika delikanlılık yapıp 2 sene karılık yapmayın derdi bu bende bayağı kontrol sağladı gençlere aynını tavsiye ederim .

  • FB20 Nisan 2018 16:54

    Yaf birde geçmişte GS BJK Trabzon sahalarında Fenerbahçeli futbolculara ve teknik heyete atılan cisimleri göz önünde ne alın. ne kadar süre ile ne kadar cisim atılmış , hangi cisimler atılmış. Niye maç iptal edilmedi hiç? Uzun süre atılan cisimleşecek kaleci Volkan’ın sadece el sadahi büyğk suçlamalarla büyük kışkırtma olay oluyırda neden Tolga İle Şenol Güneş’in ısrarla uzun uzun seyirciye yumruklar sıkarak gitmesi kışkırtıcılık olayı olmuyor?

  • SAİT20 Nisan 2018 15:53

    Kalleşçe uzaktan cisim atmakla yiğitlik olmaz.küfürle yiğitlik olmaz.bunların eğitimi ailede başlar okulda devam eder.10 kişi kıstırıp birisini dövmek yiğitlik değildir.silahsız adama eline ne geçerse atmak yiğitlik değildir.Bunlar yüzünden adımız lekeleniyor.

  • ASLAN20 Nisan 2018 15:15

    Baban yaşında adama çakmak atmak nasıl gaza geldiysen gazını alırlar sibobundan.

  • FATİH İSLAMBUL20 Nisan 2018 14:49

    ANLAT ANLAT ÇOCUKLAR İNANIR ÇAKMAKLA ADAMIN KAFADINI YARMIŞSIN NASIL ÇAKMAKSA GAZA GELMİŞSİN ŞİMDİ GAZINI ALIRLAR MEREK ETME

  • Selahattin abi20 Nisan 2018 14:36

    Birincisi karşında bir insan var ve onu yaralıyorsun vicdansız.İkincisi her gaza geldiğinde sen çakmak değil daha neler kullanırsın belli değil.Üçüncüsü takımını hiç mi düşünmedin be ileri zeka.Bunlar cezasız kalmamalı futbolda terörü bitirecekseniz bu tesğit edilmiş kişileri stadlara kesinlikle almayacaksınız ayrıca adam yaralamadan cezasını vermeli

  • ekselans00620 Nisan 2018 14:35

    kaza ile bile olmuşsa en azından cezasını çekmeli. taksirle adam yaralamaktan.