E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporŞenol Güneş: Melo'nun 3 hareketi var ki...---

Şenol Güneş: Melo'nun 3 hareketi var ki...

Şenol Güneş: Melo'nun 3 hareketi var ki...
01 Şubat 2015 - 23:38 borsagundem.com

G.Saray maçı sonrası açıklama yapan Bursaspor Teknik Direktörü, "Bir penaltımız var verilmeyen, Melo'nun 3 hareketi de kırmızı kartlık" dedi

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Galatasaray ile 2-2 berabere kaldıkları karşılaşmanın sonrasında değerlendirmelerde bulundu.

İşte şenol Güneş'in sözleri;

"Futbol adına güzel şeyler oldu, biz daha iyi şeyler yapmaya müsait bir takımız. Pres yapmaya çalıştık, iyi toplar kazandık. Basit goller kaçırdık. 20. dakikaya kadar atakları yoktu, gol yedik. Hakem oyuncunun seyir zevkine katkı yaptı. Biz de o esnada gol pozisyonları yakaladık. Galatasaray duran toplardan atmaya çalışıyordu, biz daha üstündük.  Burak ile Selçuk'un olmaması avantajımızdı.

4. hakem ile yardımcı hakemleri düzeltmek lazım. Bize verilmeyen penaltı var, Melo'nun 3 tane hareketi var;kırmızı kart... Kasımpaşa maçını izledikten sonra üzüldüm. Hakemleri kötülemek için değil, bu tip işler olunca güven azalıyor, skorlar değişiyor. Biz de hata yaptık. Azaltmalıyız bunları ki daha güzel oyun olsun. Güzel futbol herkes istiyor, sadece G.Saray, Fenerbahçe değil. Oynayarak kaybedip ya da kazanmamız gerekiyor. Üstündük, daha da üstün olabiliriz."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Nedim02 Şubat 2015 03:34

    GS,RESMEN KORUNDU,FUTBOL OLİGARKLARI,GS NİN YENİLMESİNİ İSTEMEDİ.

  • yaşar02 Şubat 2015 03:33

    haksızlığı görünce insan futbol seyretmek istemiyor,nefret ediyor.

  • selim02 Şubat 2015 03:31

    Ey hakem triosu,,vicdanınız rahat mı?Bu nasıl bir lig böyle.Ligler,mafya usulü mü yönetiliyor.Ayıp ya.

  • cemil02 Şubat 2015 03:29

    Bursa nın hakkı yendi,hakemler bunu görmemezlikten geldiğini düşünüyorum.

  • ersan02 Şubat 2015 03:27

    İSTANBUL TAKIMLARINA BU KADAR AYRIMCILIK YETER,,MELO YU NASIL GÖRMÜYORLAR,,RESMEN AYAĞA BASTI,KIRMIZI KARTLIK,AMA HAKEM GÖRMEMEZLİKTEN GELDİ,,BU NE BİÇİM FUTBOL BORSASI YA,İSYAN EDİYORUM.