E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporŞenol Güneş 3-1'lik galibiyeti değerlendirdi---

Şenol Güneş 3-1'lik galibiyeti değerlendirdi

Şenol Güneş 3-1'lik galibiyeti değerlendirdi
19 Şubat 2017 - 22:48 borsagundem.com

Beşiktaş'ın sahasında Akhisar Belediyespor'u 3-1 mağlup ettiği mücadelenin ardından Siyah beyazlı ekibin teknik direktörü Şenol Güneş takımının performansını değerlendirdi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Spor Toto Süper Lig'de 3-1 kazandıkları Akhisar Belediyespor karşılaşmasında oyunun hakimi tamamen kendileri olduğunu söyledi.

Güneş, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, rakipleri karşısında oyun olarak üstün olduklarını vurgulayarak, "Skora da yansıdı. Oynadığımız oyunun karşılığında hak ettiğimiz sonucu almak isteyen takımız. Bugün hak ettik. Son bölüm hariç oldukça iyiydik." dedi.

Maçın son bölümünde ortaya koydukları futbolu eleştiren Şenol Güneş, "Son bölüm bize yakışmadı, tamamen teslimiyet içinde oynadık. Yorgunluk, skor, şartlar ne olursa olsun bizim için doğru değil. Kötü görüntüydü. Futbol ciddi bir oyun. Oyuncu değişikliği beklentimi karşılamadı. Hatamdan kaynaklı olabilir." diye konuştu.

Güneş ayrıca, "Teslim olmuş bir görüntü verdik ve bu iyi olmadı. Dediğim gibi rakip çıkıp pozisyon buldu ve son bölümde teslimiyet içinde görünmemiz bizim için çok kötü bir görüntüydü." yorumunda bulundu.

Oyunda Anderson Talisca'yı değiştirmeyi düşündüğünü ancak bu oyuncunun kopuk mücadelesinden dolayı hamlenin başka doğrultuya gittiğini kaydeden tecrübeli çalıştırıcı, "Oyunu bozdu. Kart riski olan oyuncuları rahatsız etti." ifadelerini kullandı. 

PUAN FARKININ AÇILMASI 

Güneş, puan farkının açılmasıyla Beşiktaş'ın şampiyonluğa çok yaklaştığı yönündeki yorumlarla ilgili şunları söyledi: 
"Şu anki duruma bakarak bir kanaatimiz yok, olmayacak. Ancak maalesef kamuoyunun düşüncesiyle etkilenen oyuncular var. Maçımız bitti, perşembe Beer-Sheva karşılaşması var. Galatasaray ile sonra oynayacağız. Bir sürü maçımız var. Maratonda önde olmamızın garantisi yok. Geridekiler öndekini yakalamaya çalışıyor. Biz de yakalanmamaya çalışıyoruz." 

"YAPTIĞIMIZ İŞİN KARŞILIĞINI ALMAK BANA MUTLULUK VERİYOR" 

Şenol Güneş, Beşiktaş'ta olmanın kendisini mutlu edip etmediği yönündeki soru üzerine şunları kaydetti: 
"Tabii mutluyum. Biraz yoruyor ama yaptığımız işin karşılığını almak bana mutluluk veriyor. Böyle büyük bir camianın beni kucaklaması güzel. Tribünde gözü yaşlı hiçbir taraftarı görmek istemiyorum. İşimizi iyi yapmaya çalışıyoruz. Özel hayatımız ikinci plana düştü. Harçlığını artırıp gelenlerin üzgün ayrılmasını istemiyoruz. Oyuncuların da işlerini yapmasını bekliyoruz." 
Gaziantepspor Teknik Direktörü Bülent Uygun'un "Spor Toto Süper Lig yabancı çöplüğüne döndü" şeklindeki açıklamasına değinen ve bu eleştiriye katıldığını vurgulayan Güneş, "Çöplük kelimesi çok kötü. Türkiye'de iyi oyuncular bulunuyor. Yapısal reformlara ihtiyaç var. Sorumluluk almak ve yeniden atılım yapmak gerekiyor. Maalesef şu anda sıkıntı var." ifadelerini kullandı. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)