E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporSelçuk İnan neden oynamadığını açıkladı---

Selçuk İnan neden oynamadığını açıkladı

Selçuk İnan neden oynamadığını açıkladı
02 Ekim 2014 - 02:16 borsagundem.com

Galatasaray'ın Arsenal'e 4-1 yenildiği maçta son anda kadrodan çıkarılan Selçuk İnan sert konuştu

İşte Selçuk İnan'ın açıklamaları;

"Prandelli beni bu maçta değerlendirmeyeceğini söyledi. Kolum bacağım da kopsa, 'yorgunum oynayamam' diye birşey ağzımdan çıkmadı. Her zaman oynamakta isterim ancak bunun kararını verecek isim hocamızdır. Sakatlanabileceğimi öngördü. "Önümüzde çok maç var dedi". Lütfen bunun dışında yazılıp çizilenlere inanmayın. Kolum bacağım da kopsa terimin son damlasına karar mücadelemi ederim. İstediğimiz oyunu oynayamadık ama futbolun içinde bunlar var bunlardan ders çıkartarak aynı şeyleri tekrarlamak istemiyoruz."

PRANDELLI: SELÇUK İLE OTURUP KONUŞTUK

Teknik Direktör Cesare Prandelli, geçirdiği rahatsızlık nedeni ile ilk 11'den çıkardıkları kaptan Selçuk İnan'ın buna karşın fedakarlık yaparak oynamak istediğini belirterek, "Selçuk'la öğle yemeği öncesi oturduk konuştuk. Geçmiş sezonlar ve bu sezon ki milli maçlar da buna dahildir yogun maç trafiğinde yoruldugunu söyledik. Fiziksel açıdan bir sıkıntı yaşamamasını istiyoruz. Önumuzde çok uzun bir maraton var ve en önemli oyuncularımızdan birinden maksimum yararlanmak istiyoruz. O iyi bir kaptan ve hemen ben oynamak istiyorum ve takımı yalnız bırakamam dedi. Bu davranışı nedeniyle takımı ne kadar düşündüğünü bir kez daha kanıtladı ama açıkladığım nedenlerden dolayı bu kararı aldık. Kimse bu karardan kötü senaryolar üretmesin. Selçuk benim ve takım için çok önemli bir sporcu."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)