E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisSEKUR’da sıkışan Damat, yeni kapılar çalıyor---

SEKUR’da sıkışan Damat, yeni kapılar çalıyor

SEKUR’da sıkışan Damat, yeni kapılar çalıyor
01 Mart 2017 - 07:34 borsagundem.com

Borsa çevrelerinde ‘Damat Can’ ismiyle tanınan oyuncunun daha önce mağduriyet yaşattığı söylenen kişileri tek tek arayarak SEKUR pazarlamak istediği iddiası konuşuluyor.

BORSAGUNDEM.COM/KULİS HABER

Defter değeri 1 lira seviyesinde olan Sekuro Plastik Ambalaj (SEKUR) hisselerini kısa sürede 2.5 liradan 10 lira sınırına taşıyan ve borsa çevrelerinde ‘Damat Can’ ismiyle tanınan oyuncunun hisse pazarlamak için yeni kapılar çaldığı öne sürülüyor. Damat Can’ın, Sanifoam Sünger (SANFM) aldırarak büyük mağduriyet yaşattığı iddia edilen kişileri tek tek arayarak SEKUR hissesi almaları için ikna turlarına çıktığı ileri sürülüyor.

SEYİTLER KİMYA’DA DA POZİSYONU VARMIŞ

Seyitler Kimya (SEYKM) hisselerinde de pozisyonu olduğu öne sürülen Can’ın Kapalıçarşı başta olmak üzere çok sayıda kişiye büyük vaatlerde bulunarak hisse aldırmaya çalıştığı iddiası borsa kulislerinde konuşuluyor. Seyitler Kimya’da şirkete yakın bazı isimlerin hisselerini de pazarladığı ileri sürülen Damat Can’ın, bu işlerde Kapalıçarşı’da Burak isimli bir aracı kurum çalışanını da kullandığı iddia ediliyor.

ÇOK SAYIDA KİŞİYİ MAĞDUR ETTİ

Kapalıçarşı’da çevresi olan Turgut isimli bir borsacının da Damat’a alıcı bulmaya çalıştığı borsagundem.com’a ulaşan iddialar arasında yer alıyor. Damat’ın fiyatını 10 liraya çektiği hisseleri 3-4 lira aralığında satma teklifinde bulunduğu ve bu fiyat üzerinden alıcı arayışına girdiği ileri sürülüyor. 9-10 lira seviyesinden borsadan hisse alanlara aradaki farkı Damat’ın nakit olarak ödediği de iddialar arasında. Borsa kulislerinde, çok sayıda kişiyi mağdur ettiği öne sürülen Can’a artık kimsenin inanmadığı ve bu yüzden de büyük sıkıntılar yaşadığı söyleniyor.  

Uzmanlar, kısa vadede yüzde 300’e yakın prim yapan hissede yatırımcıların dikkatli olmasını öneriyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 12,76
En Yüksek: 13,21
En Düşük: 12,55
Değişim -1,69 %
FK: 0,00
PD / DD: 0,69
İşlem Hacmi 22.994.691
Toplam Adet: 1.792.925
Ağırlıklı Ort.: 12,89
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)