E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriŞeker Piliç'te hisse devir sözleşmesi imzalandı---

Şeker Piliç'te hisse devir sözleşmesi imzalandı

Şeker Piliç'te hisse devir sözleşmesi imzalandı
20 Kasım 2014 - 17:00 borsagundem.com

Şeker Piliç'in çoğunluk hissedarları hisse satışına ilişkin sözleşmeyi imzaladı

Şeker Piliç'ten KAP'a yapılan açıklamada Şirket'inçoğunluk hissedarları Ali Bor, Osman Bor, Macide Bor, Ruhper Bor, Emre Bor, Hakan Bor, Kaan Bor, Doğa Bor ve Elif Bekdemir ile AUCKLAND INVESTMENT GROUP INC. yetkilileri arasında hisse devrine ilişkin sözleşmenin imzalandığı belirtildi.

İşte KAP'a yapılan açıklama: 

''25.09.2014 tarihinde açıklanan bildirimde; Şirketimiz çoğunluk hissedarları Ali Bor, Osman Bor ile Bor Ailesinin sahip olduğu Şirketimiz hisselerinin devri/satışı ile ilgili olarak AUCKLAND INVESTMENT GROUP INC. ile bağlayıcı olmayan görüşmelere başlandığı kamuoyuna bildirilmişti.

Bu görüşmeler  kapsamında;

Şirketimizin çoğunluk hissedarları Ali Bor, Osman Bor, Macide Bor, Ruhper Bor, Emre Bor, Hakan Bor, Kaan Bor, Doğa Bor ve Elif Bekdemir ile AUCKLAND INVESTMENT GROUP INC. yetkilileri arasında şirketimiz hisselerinin devri/satışı ile ilgili şartları belirleyen sözleşme 20.11.2014 tarihinde imzalanmıştır. 

Bu sözleşme kapsamında; taraflar, hisse devri için gerekli izin, bildirim ve yapılması gereken işlemlere başlayacaktır.''

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)