E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemŞeker fabrikaları için 1 milyon imza---

Şeker fabrikaları için 1 milyon imza

Şeker fabrikaları için 1 milyon imza
22 Şubat 2018 - 04:57 borsagundem.com

ÖİB'in 14 şeker fabrikasını satmak üzere ihaleye çıkması üzerine Şeker-İş ilanın iptali için Danıştay'a dava açtı

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), özelleştirme kapsamında bulunan 25 şeker fabrikasından 14’ünün satışı için ihaleye çıktı. Şeker-İş ilanın iptali için Danıştay’a dava açtı.

Şeker-İş Sendikası Başkanı İsa Gök, ilanın yürütmesinin durdurulması ve iptali için Danıştay’a dava açtıklarını vurguladı. Gök, Türk-İş ile birlikte Cumhurbaşkanı’ndan randevu isteyeceklerini belirterek, şöyle konuştu:

“Daha önce iki kez özelleştirmeyi durdurduk. Bunlardan biri de Cumhurbaşkanımızın, başbakanlığı dönemindeydi. Yine kendisine gideceğiz. Bir milyon imzayla Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımıza gitmek istiyoruz.” (Hürriyet / Aysel Alp)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • YÜKSEL TURGUT 22 Şubat 2018 21:29

    DEVLETMİ KALKINMALI YOKSA MİLLETMİ?

  • arifhan22 Şubat 2018 11:46

    Yeter artık milletin üzerine yük olduğunuz günümüzdeki rekabete ayak uyduramıyor devletin sırtına yük oluyorsunuz bağırsanızda imza toplasınızda boş

  • veri22 Şubat 2018 10:45

    devletin fabrikaLARININ HEPSİNDE RANT VAR,SENDİKALAR YOLUNU BULUYOR,KAMU İŞÇİLERİ YATTIĞI YERDEN ASGARİ ÜCRETİN DÖRT KATINI ALIYOR,FABRİKALAR MİLLETİN VERGİLERİYLE AYAKTA DURUYOR,HEPSİ MİLLETİN SIRTINDA KAMBUR...

  • Vatandaş22 Şubat 2018 08:35

    100 senedir satmak kimsenin aklına gelmemişte bir bu hükümet akıllı, satın cargil in şuruplarını kullasın hazır gıdacılar sonra millet neden kanser.

  • Güneş22 Şubat 2018 07:57

    Ağzı olan konuşuyor,bi şeker fabrikaları kalmıştı satılmayan.Şeker özelleşirse bi daha millet şekerin yüzünü bile göremez.Şeker yerine mısır şurubunu dayarlar millete sonra da obezite,kanser vb. hastalıklsrın önü alınamaz.

  • xx yy22 Şubat 2018 05:58

    devletin sırtına kambur olanların özelleşmesi gerekli