E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSchulz: Seçimi kaybettik, koalisyona girmeyeceğiz---

Schulz: Seçimi kaybettik, koalisyona girmeyeceğiz

Schulz: Seçimi kaybettik, koalisyona girmeyeceğiz
24 Eylül 2017 - 23:21 borsagundem.com

Almanya'da, sandıkların kapanması ve ilk sonuçların açıklanmasının ardından hükümet ortağı SPD'den yenilgiyi kabullenen açıklamalar geldi. Genel Başkan Schulz, "Bugün Schulz için çok acı bir gün, seçimi kaybettik" dedi

Almanya'da İlk sonuçların açıklanmasının ardından koalisyon ortağı SPD'den açıklama geldi. SPD Genel Başkan Yardımcısı Manuela Scwesig, "Bu sonuçlar SPD için büyük bir yenilgi. Muhalefet görevini alacağız" derken, SPD Genel Başkanı Martin Schulz da, "Bugün Schulz için çok acı bir gün, seçimi kaybettik" yorumunda bulundu.

Martin Schulz, başkent Berlin’deki SPD Genel Merkezi’nde yaptığı açıklamada, iktidar ortağı olarak girdikleri genel seçimleri kaybettiklerini belirterek, “Bugün sosyal demokrasi için zor ve acı bir gün. Seçim hedefimizi kaçırdık.” dedi.

Schulz, kendilerine oy veren seçmenlere teşekkür ederek, “Partinin başında kalıp Sosyal Demokrat Partiye muhalefette liderlik edeceğim” ifadesini kullandı.

Schulz, aldıkları oy oranıyla sosyal demokrasinin ilkeleri ve değerleri için gelecek yasama döneminde de mücadele edeceklerini belirterek, seçimlerde geleneksel parti tabanına ulaşamadıklarını ifade etti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • The newest Turkish 25 Eylül 2017 05:39

    Buz gibi suyla yıkanmış ve donmuş it sürüsü gibisiniz . Aldınız mı boyunuzun ölçüsünü ... ah Alamanlar ahhhhhh çok üzüleceksiniz çoooooookkk