E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSavaş pilotu Kerime Kumaş tutuklandı---

Savaş pilotu Kerime Kumaş tutuklandı

Savaş pilotu Kerime Kumaş tutuklandı
23 Temmuz 2016 - 22:47 borsagundem.com

Darbe girişimi gecesi İstanbul semalarında uçan F-16'lardan birini kullandığı iddia edilen Kerime Kumaş'ın da aralarında bulunduğu 3 pilot üsteğmen Yalova'da tutuklandı.

TSK içerisindeki bir grubun 15 Temmuz'daki başarısız darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturma kapsamında, haklarında yakalama kararı çıkartılan, o gece İstanbul semalarında uçan F-16'lardan birini kullandığı iddia edilen Kerime Kumaş ile Hasan Kara ve Tuncay Yıldırım isimli savaş pilotları Yalova'da gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulanan üsteğmenler Kerime Kumaş, Hasan Kara, Tuncay Yıldırım, işlemlerinin ardından dün adliyeye sevk edildi. Üç savaş pilotu, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kerime Kumaş, 26 Ocak 2010 tarihinde İzmir Çiğli 2. Ana Jet Üs Komutanlığında uçuş eğitimlerini tamamlayan 48 pilot arasındaydı. DHA

 

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ahmet engin24 Temmuz 2016 12:15

    simdi bu hanimin oyu benden kiymetli oyle mi ? ey gafil ey hain ey zalim ey ... ey ... ey ... ey... hani bu SEREFLI annelerimiz, bacilarimiz, dedelerimiz, ninelerimiz, o dagdaki coban ile SENIN OYUN BIR OLAMAZ di. sen degil bu ulkede secimlerde oy kullanmak, Hakkarinin (sadece uzaklik icin ifade ettim) en ucra kosesinde ve sirf hacetinin gorulmesi icin acilacak kenefe bir temizlikci secilmesi icin yapilacak tek oylamaya dahi katilamayacak evsaftasin. maalesef hakikat bu... cok aci degil mi ? unutma bu senin gibilere de samil bir yorumdur. anladin kendini... sen o manken bozuntusunu savunan adamsin. evet sen EROL EVGIN denen cunku sen zuppenin tekisin...

  • ALP24 Temmuz 2016 01:01

    bu zeka ile bide pilot olmuş..beyinsiz...ha tabi kopya çekmiştr..adamları varya..yazık