E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaTeknik AnalizSatış baskısı ve dip arayışı devam edebilir---

Satış baskısı ve dip arayışı devam edebilir

Satış baskısı ve dip arayışı devam edebilir
16 Kasım 2017 - 09:36 borsagundem.com

Borsa İstanbul'daki ivme kaybının devamı gelebilir

Güne hafif düşüşle başlayan BIST-100 endeksi günü %2,21 düşüşle 107.717’den tamamladı. Endeks kısa vadede 110.000 seviyesi altında kaldıkça tepki yükselişleri oluşsa da düşüşünü orta vadeli yükseliş trendi desteği konumunda olan 106.000-106.200 aralığına kadar devam ettirmesi beklenmektedir. Kısa vadede bu aralığa geri çekilmede alım fırsatı olarak takip edilmelidir. MACD
gibi orta vadeli göstergelerdeki ve Momentum’daki negatif eğilim tepki yükselişi denemeleri oluşsa da satış baskısı ve kısa vadeli dip arayışının devam edeceğine işaret etmeye devam ediyor. Ancak kısa vadeli göstergelerin aşırı satıma gelmesi nedeniyle gün içinde tepki yükselişi denemeleri oluşabilir. Gün içinde 109.200 ve üzerine olası tepki yükselişleri satış fırsatı olarak takip edilebilir. Endeksin 106.000’lerden geçen tren desteğinin Ekim ayında olduğu gibi aşağı ihlal etmesi durumunda sırasıyla 103.000 Ve 101.300’lerdeki fiyat boşluğuna doğru düşüşün devam etmesi bekleneceğinden orta vadeli pozisyonlar için bu seviye zarar-kes olarak takip edilmelidir. Endeksin güne yatay bir eğilimle başlamasını gün içinde tepki yükselişi denemeleri oluşsa da satış baskısının sonrasında devam etmesini beklemekteyiz .

Şeker Yatırım

* SAYFADA YER ALAN BİLGİLER TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)