E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporSarı-lacivert şölende mutlu son---

Sarı-lacivert şölende mutlu son

Sarı-lacivert şölende mutlu son
12 Mayıs 2014 - 00:58 borsagundem.com

Saatler süren konvoyun Şükrü Saracoğlu'na gelişiyle coşku doruğa çıktı. Fenerbahçeli futbolculara şampiyonluk kupasını TFF Başkanı Demirören verdi

2013-2014 sezonunun bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Fenerbahçe muhteşem bir törenle kupasına kavuştu.

Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım'ın yaptığı konuşmanın ardından Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören, Fenerbahçe'nin şampiyonluk kupasını verdi. Ardından kürsüdeki futcbolcular kupayla birlikte şampiyonluk coşkusunu tribünlerle paylaştı. Ve bol bol fotoğraf çektirdilier. 

TÖRENDEN DETAYLAR

* Aziz Yıldırım soyunma odasında

Fenerbahçeli futbolcular 16’da başladıkları yolculuğu saat 21.00’da Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’nda tamamladılar. Sarı lacivertliler soyunma odasında formalarını giyerken Başkan Aziz Yıldırım oyuncularının yanına gitti ve organizasyon hakkında bilgi verdi. Yıldırım kaptan Emre ile de ayrıca görüştü…


 
* Konserler başladı

 Fenerbahçe'nin Şükrü Saracoğlu'ndaki etkinlikleri konserler ile başladı...  Sahneye ilk çıkan isim ise Kıraç oldu. 100. Yıl marşını seslendiren Kıraç'tan mikrofonu alan Burak Kut, taraftarları şarkılarıyla coşturdu. Daha sonra Funda Arar, Alişan sahne aldı.

* Burak unutulmadı

Fenerbahçe taraftarları geçtiğimiz yıl Fenerbahçe-Galatasaray derbisinden sonra bıçaklanarak öldürülen Burak Yıldırım'ı unutmadı. "Burak Yıldırım onurumuzdur" diyen Sarı-Lacivertliler daha sonra "Katil Galatasaray" sloganları attılar.

 * Hayatını kaybedenler anıldı

Yüksel Günay, Selçuk Yula, Lefter Küçükandonyadis unutulmadı. Kutlamalar başlamadan Son yıllarda hayatını kaybeden Fenerbahçe’nin efsaneleri ışıklı görsel şovlarla anıldılar…

* Anneler Günü mesajı

Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’nda anneler günü de büyük bir coşkuyla kutlandı. Stat anonsçusu anneler gününü kutlarken tribünlerden büyük bir alkış koptu.

* Aziz Yıldırım törenler öncesi stadyumu selamladı

Sarı lacivertlilerin başkanı yönetim kurulu üyeleri ile birlikte tribünleri selamladı. Yıldırım ve yönetiminin tek tip kıyafet giymeleri dikkat çekti…

* Tüm şampiyon şubeler tur attı

Fenerbahçe’nin voleybol,basketbol, kürek, yüzme, futbol alt yapı, boks, yelken ve masa tenisi şubeleri sezon içinde kazandıkları kupalarla stadyumda tur attılar. Sarı lacivertli şampiyon sporcular tek tek kazandıkları kupalar ile anons edilirken tribünlerden sporcular tribünlerden büyük alkış aldılar…

* "Allah versin"

Fenerbahçe şampiyonluk kutlamasında Galatasaray'a şarkılarla gönderme yaptı. Stadyum "Alem biliyor adam değilsin. Tek sözüm sana Allah versin" ve Binnaz şarkılarıyla ezeli rakibine taş attı.



* F.Bahçelileri taşıyan otobüsler dakikalar ilerledikçe yavaş yavaş da olsa kutlamaların ana merkezi olan Şükrü Saracoğlu Stadı'na yaklaşıyor.

* Bağdat Caddesi'nde ulaşan Fenerbaçeli futbolcuları taşıyan iki otobüs Bağdat Caddesi'nde çok yoğun bir ilgi ile kaşılandı. Meşaleler yakan sarı laciverli taraftarlar Bağdet Caddesi'ni şölen yerine çevirdi. Futbolcular da otobüslerden çalınan müziklere eşlik ederek taraftarlarla birlikte doyasıya şampiyonluğu kutluyor. 

* spor toto süper lig’de 2013-2014 sezonunda ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Fenerbahçe'nin şampiyonluk turu başladı.
* Can Bartu Tesisleri’nde gerçekleştirilen barbekü partisinin ardından özel olarak hazırlanan üstü açık otobüse binen sarı lacivertli kafile, Bağdat Caddesi üzerinden şampiyonluk kutlamalarının yapılacağı Şükrü Saracoğlu Stadı’na kadar sürecek şampiyonluk turuna başladı. Tesis çıkışından itibaren yollarda toplanan taraftarlar, Fenerbahçe kafilesine sevgi gösterilerinde bulundu. Fenerbahçeli oyuncular da ellerindeki bayrakları sallayarak taraftarları selamladı.

* Sarı-lacivertli futbolcular ve teknik heyet, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde yapılan barbekü partisinin ardından üstü açık bir otobüse binerek, şampiyonluk kupasını alacağı Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'na doğru yola çıktı. Tesislerin önünde futbolcuları bekleyen taraftarlar, otobüs tesisten ayrılırken meşaleler yakıp tezahüratlar yaparak, futbolculara sevgi gösterisinde bulundu. Fenerbahçeli oyuncular da ellerindeki bayrakları sallayarak taraftarları selamladı.

* Tesis önünde bekleyen taraftarların araçları uzun kuyruk oluştururken, takımı taşıyan otobüs, taraftarların araçlarının yanından yavaş yavaş ilerleyerek yola çıkabildi. Taraftarlar da araçlarıyla konvoy oluşturarak, takım otobüsünü takip etti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)