E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSamsung'dan beklenen açıklama geliyor---

Samsung'dan beklenen açıklama geliyor

Samsung'dan beklenen açıklama geliyor
02 Ocak 2017 - 22:09 borsagundem.com

Samsung Electronics Co Ltd, bazı Galaxy Note 7 telefonlarda telefonun alev almasına neyin neden olduğuna yönelik araştırmanın sonuçlarını bu ay açıklayacak.

JoongAng Ilbo gazetesi ismini açıklamayan kaynaklara dayanarak verdiği haberinde Samsung Electronics Co Ltd'in bazı Galaxy Note 7 telefonlarda telefonun alev almasına neyin neden olduğuna yönelik araştırmanın sonuçlarının bu ay açıklanacağını duyurdu.

Güney Koreli Samsung, Ekim ayında yaptığı açıklamada telefonun bütün unsurlarının inceleneceğini ve bu durumun bir kaç unsurun bir araya gelmesinden kaynaklanabileceğini belirtmiş ve bu zamana kadarki en yüksek maliyetli ürün güvenliği çalışmasının gerçekleşeceğini belirtmişti.

Dünyanın en büyük akıllı telefon üreticisi olan şirket, Ekim ayında Galaxy Note satışlarını durdurmasının ardından yaptığı açıklamada üç çeyrek dönemlik karının 5.1 milyar dolar olduğunu duyurmuştu.

Yatırımcılar ve analistler, şirketin tüketici güvenini yeniden kazanabilmesinin ve aynı hatanın tekrarından kaçınabilmesi için, bu arızaya neden olan unsurları tespit etmesinin hayati önemde olduğunu belirtmişti.

Bir Samsung Electronics sözcüsü konuya ilişkin soruları cevapsız bırakarak, yorum yapmayı reddetti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)