E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporŞampiyonlar Ligi'nde ilk finalist Atletico Madrid---

Şampiyonlar Ligi'nde ilk finalist Atletico Madrid

Şampiyonlar Ligi'nde ilk finalist Atletico Madrid
03 Mayıs 2016 - 23:52 borsagundem.com

Atletico Madrid ilk maçı 1-0 kazandığı eşleşmenin rövanşında Bayern Münih'e 2-1 mağlup olsa da adını Şampiyonlar Ligi finaline yazdırdı!

Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş mücadelesinde Bayern Münih ile Atletico Madrid karşı karşıya geldi. Allianz Arena’da oynanan mücadeleyi İspanyol temsilcisi 2-1 kaybetti ancak ilk maçtaki 1-0’lık avantajla adını finale yazdırdı! Atletico Madrid’in rakibi ya Manchester City ya da Real Madrid olacak.

Bayern Münih baskılı başladığı maçta Atletico’nun kilidini 31. dakikada Xabi Alonso’nun frikik golüyle açtı: 1-0. Bu golden 4 dakika sonra ise Thomas Müller kazanılan penaltıda Oblak’ı geçemedi.

1-0’lık skora rağmen klasik oyunundan taviz vermeyen Atletico Madrid, 54. dakikada ofsayt tartışmalarının alevlendiği pozisyonda Griezmann ile kontra ataktan 1-1’lik beraberliği yakaladı.

Final için gol yemeden iki gol bulması gereken Bayern Münih, rakibini yarı sahaya hapsetti. İlk gol 74. dakikada Lewandowski ile geldi. Vidal’in altı pas içerisinda kafa pasıyla buluşan Polonyalı skoru 2-1 yaptı.

Cüneyt Çakır ise 82. dakikada çok tartışılan poziyonda penaltı karar verdi! Martinez’in ceza sahası dışarısında yaptığı mücadeleyi çizgi üzerinde olarak yorumlayan Cüneyt Çakır, penaltı dedi! Topun başına geçen Fernando Torres’in şutunu Neuer kurtardı ve gole izin vermedi.

Atletico Madrid 2-1’lik yenilgiye rağmen Şampiyonlar Ligi’nde adını finale yazdırdı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)