E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmlakSahildeki çelik kulenin sırrı çözüldü---

Sahildeki çelik kulenin sırrı çözüldü

Sahildeki çelik kulenin sırrı çözüldü
19 Temmuz 2014 - 05:23 borsagundem.com

İstanbul Küçükçekmece sahile yükseklikleri 40 metreyi bulan 15 katlı 10 bina inşa edilecek. Projeyle sahile 2 binden fazla ek nüfus gelecek

Küçükçekmece sahilde yer alan 10 katlı çelik konstrüksiyon bölgede nasıl bir yapılaşma olacağı sorusunu akla getirdi. Gülistan Alagöz'ün Hürriyet'teki haberine göre bölgedeki 38 bin metrekare alan üzerinde Karmen Yapı tarafından 8’i konut 2 adeti ticari birim olmak üzere 10 bina yapılacağı ortaya çıktı. Kentsel dönüşüm kapsamında yapılan proje maliyeti 97 milyon 500 bin lirayı bulurken, söz konusu proje bölgeye yaklaşık 2 bin 100 kişilik ek nüfus getirecek. Zemin+14 kat olarak planlanan binaların yükseklikleri 40 metreyi bulacak. Fatih Mahallesi’nde,göle 85 metre mesafede yer alan projede 778 konut ve 27 dükkan yer alacak. 

RUHSAT ALINDI

Küçükçekmece Belediye yetkilileri, söz konusu kentsel dönüşüm projesi için Aralık 2013 tarihinde Karmen Yapı tarafından ruhsat alındığını açıkladı. Sahilde yer alan profil yapının inşaat tamamlandıktan sonra söküleceğini belirten yetkililer, “Çelik kule projenin tanıtımı için yapıldı. Şirket ev almak isteyenlere bu kule ile manzarayı gösterecek” dedi. Karmen Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Uyan ise proje ile ilgili bilgi vermek istemedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)