E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinSağlık turizminde yeni trend: Organik Botoks---

Sağlık turizminde yeni trend: Organik Botoks

Sağlık turizminde yeni trend: Organik Botoks
19 Nisan 2014 - 10:20 borsagundem.com

Saç ekimi, estetik derken yeni turizm kalemi yine sağlıktan çıktı

Türkiye’nin son 10 yıldır öne çıkmaya başladığı sağlık turizmine taze kan geldi. Saç ekimi ve estetik ile başta Arap ülkeleri ve Rusya olmak üzere bölge ülkelerinden yoğun turist çeken Türkiye’nin bu alandaki yeni kozu ise Organik Botoks. Gönüllü destekçileri arasında Doktor Mehmet Öz’ün bulunduğu Organik Botoks’un önümüzdeki iki yıl içerisinde 30 milyon dolarlık bir pasta yaratması bekleniyor.
 
ABD VE AB'DE BASKI ALTINDA
Organik Botoks’u Türkiye’ye getiren ve bölgeye açılan Enes Bio Estetik Center’ın sahibi ve Uzman Nesrin Sürer, ABD ve AB’de Organik Botoks’un klasik botoks sektörünün baskısı altında olduğunu ve Türkiye’nin bu açığı iyi kullanması gerektiğini vurguladı. Sürer, “Zehirsiz botoks olanağı sunan Organik Botoks’un iki yıl sonra yıllık 30 milyon dolarlık bir turizm kaynağı yaratacağını hesaplıyoruz. Yatırımcıları bu sektöre davet ediyoruz” dedi.

 

MİMİKLERE ÖZGÜRLÜK
Klasik botoksta deri altına iğne ile yılan zehri verilerek kasların felç edildiğine dikkat çeken Sürer, Organik Botoks’un krem gibi sürülerek sinirleri uyardığını ve bunun da mimiklerin kullanımına izin verdiğinin altını çizdi. Sürer şunları söyledi: “Argireline etken maddenin klasik botoksa göre avantajı, iğne ile enjekte edilmeyip sürülmesi ve Meso– Myo– Poratation System ile cilt altına indirilmesidir. Ayrıca botoks gibi zehirli değildir. Kırışıklıkları azaltmakla beraber, kasları dondurmadığı için botokstaki gibi deformasyona neden olmuyor. Bu da mimiklerin rahatça kullanımına olanak sağlıyor” dedi. Sürer, Organik Botoks’un yüzün yanısıra, boyun ve dekolte bölgesine de uygulanabildiğini sözlerine ekledi.
 
DR. ÖZ TAVSİYE ETTİ
Dünyaca ünlü Türk Doktor Mehmet Öz de ABD’nin sağlık trendlerini belirlediği The Dr. Oz Show programında, Nobel ödüllü Biokimyager Dr. Martin Rodbell’in geliştirdiği  Argireline etken maddesini incelediğini belirterek, Organik Botoks’u tavsiye etti. Organik Botoks’u tercih eden ünlü yıldızlar arasında Türkiye’den Şerif Sezer, Zuhal Olcay, Lale Mansur; Hollywood’dan Maryl Streep, Helen Mirren, Sandra Bullock ve Adriana Lima bulunuyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KARTALY32319 Nisan 2014 15:08

    ORGANİK BATOKS VAR HER TÜRLÜ DALAVERE VAR.ORGANİK TARIM VE HAYVANCILIK YOK.NEDEN YOK.ÇÜNKÜ YAHUDİLER ORGANİK TARIM VE HAYVANCILIĞI BİTİRDİ......