E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporSağlık kontrollerinden sonra transferinden vazgeçildi ---

Sağlık kontrollerinden sonra transferinden vazgeçildi

Sağlık kontrollerinden sonra transferinden vazgeçildi
29 Ağustos 2016 - 17:51 borsagundem.com

Galatasaray'ın transferini bitirme noktasına getirdiği Fildişili futbolcu Tiote'nin sağlık kontrolünde olumsuz bulgular çıktı, kulüp transferden vazgeçti.

Galatasaray'ın transferini bitirme noktasına getirdiği Fildişili futbolcu Tiote'nin sağlık kontrolünde olumsuz bulgular çıkınca kulüp transferden vazgeçti.

Galatasaray'ın ön libero transferi için İstanbul'a getirdiği Cheick Tiote'nin sağlık kontrolünde sorunlar çıktığı öğrenildi. Sarı-Kırmızılı kulübün sağlık sponsoru olan hastanede yapılan kontrollerde Fildişi Sahilli yıldızın sol dış menisküsünde problem olduğu ve sol bacağının sağ bacağına göre kuvvetsiz olduğu rapor edildi.

De Jong haber bekliyor

Sarı-Kırmızılı takımın önceki gün gündemine aldığı Hollandalı ön libero Nigel De Jong'la da anlaşmanın yakın olduğu, tecrübeli futbolcunun haber beklediği ifade edildi. Her iki tarafın da olumlu yaklaştığı bu gelişme üzerine, transfer sezonun sona ermesine iki gün kala kesin sonucun çıkması bekleniyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)