E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporSabri'yi Yarsuvat fena bozdu---

Sabri'yi Yarsuvat fena bozdu

Sabri'yi Yarsuvat fena bozdu
30 Ekim 2014 - 07:11 borsagundem.com

Galatasaray'ın yıldızlaşan dev oyuncusu Sabri Sarıoğlu, Başkan Yarsuvat'ın elini öpmeye kalkınca tepkiyle karşılaştı

Duygun Yarsuvat ve yönetimi akşam Florya'ya giderek, futbolcularla tanıştı ve takıma moral verdi. Başkan Yarsuvat, "Galatasaray’da oynamanın bu formayı giymenin ayrıcalığını her zaman hissedin. Hepinize güveniyorum" dedi.

Galatasarayımız'da 25 Ekim'de yapılan seçimde başkanlığa seçilen Duygun Yarsuvat ve yönetimi, Kasımpaşa maçı için Florya'da kampa giren futbol takımı ile  bir araya geldi.

Akşam yapılan antrenman sonrasında yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Florya'ya çıkarma yapan Yarsuvat, beraberinde olan Ali Dürüst, Abdurrahim Albayrak ve diğer yöneticilerle birlikte, futbolcular, aileleri ve teknik heyetinde yer aldığı yemeğe katıldılar.

Yemekte teknik direktör Cesare Prandelli, kaptan Selçuk İnan'la bir arada oturan Başkan Duygun Yarsuvat'ın, yemeğe katılan tüm oyuncular ve yakınlarıyla tek tek tokalaşması ve sıcak konuşmalar yapması ise dikkatleri çeken bir başka konu oldu.

Başkan Duygun Yarsuvat, yemek sonunda yaptığı konuşmada "Biz Galatasarayız ve diğerlerinde farklıyız. Bizim burada oluşumunuz ana nedeni başarı. Başarı da sezon sonunda dördüncü yıldıza ulaşmak. Ancak lütfen sahada yaptığınız işten, oyununuzdan keyif alın. Geçmiş yıllardaki başarılar aile ortamından ve arkadaşlıktan geldi. Lütfen hiçbir şeyden korkunuz olmasın. Kötü sözlere kulağınızı tıkayın. Ben ve arkadaşlarım her zaman sizin yanınızda olacağımıza, tüm sorunlarınıza yardımcı olacağımıza söz veriyorum. Ailenizle burada mutlu olun ve burada geçirdiğiniz yıllardan keyif alın. Ben soyunma odasına inen bir başkan olmayacağım. Sizlerle bir şey konuşmak istersem Florya’ya evimize geleceğim. Galatasaray’da oynamanın bu formayı giymenin ayrıcalığını her zaman hissedin. Hepinize güveniyorum" diye konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)