E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporSabri İstanbul'da kalacak---

Sabri İstanbul'da kalacak

Sabri İstanbul'da kalacak
23 Temmuz 2014 - 12:56 borsagundem.com

Galatasaray'ın bir zamanlar yıldız oyuncusuyken teknik direktör değişimiyle hayatı değişen Sabri Sarıoğlu Kasımpaşaspor'a gidebilir

Galatasaray'da sürpriz bir şekilde kadro dışı bırakılan kaptan Sabri Sarıoğlu ve Gökhan Zan transferi için lacivert beyazlılar, sarı kırmızılı yöneticilerle görüştü ve ilk görüşme olumlu geçti.

Son iki sezondur flaş isimleri kadrosuna katan ve Süper Lig'in en tehlikeli takımlarından biri olan Kasımpaşa, yeni sezon için de flaş isimleri kadrosuna katmak istiyor. İlk olarak Sabri için devreye giren Kasımpaşa, başarılı sağ bekten "düşünmek için vakit istiyorum" cevabı aldı.

İstanbul temsilcisinin ikinci hedefi yine kapa götürülmeyen Gökhan Zan oldu. Bir çok anadolu takımından teklif alan 32 yaşındaki milli savunmacı İstanbul'dan ayrılmak istemiyor bu nedenle Kasımpaşa’nın teklifine sıcak bakıyor. Eğer taraflar maddi konularda anlaşma sağlarsa sözleşme imzalanacak

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)