E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporSabri de hakemi suçladı---

Sabri de hakemi suçladı

Sabri de hakemi suçladı
20 Nisan 2014 - 07:58 borsagundem.com

Galatasaray'ın yıldızlaşan dev oyuncusu Sabri Sarıoğlu, 4 golün faturasını hakeme kesti

Sabri, Türk Telekom Arena'da oynanan mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında, aldıkları mağlubiyetten dolayı üzgün olduklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Kasımpaşa karşısında hiç beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Maçın başında 10 kişi kaldık. Kasımpaşa, iyi bir ekip. Bu takıma karşı 85 dakika 10 kişi oynamak zordu. Elimizden gelen bütün mücadeleyi gösterdik. Pozisyonlar da bulduk ama olmadı. İkinci yarı da fizik olarak biraz daha düştük. Çünkü çarşamba günü Türkiye Kupası'nda zorlu bir maç oynadık. O karşılaşmadan sonra bu maçı neden bugün oynadığımız düşündürücü."

"Çok gülünç duruma düştü"

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini gibi hakem Cüneyt Çakır'ı sert ifadelerle eleştiren Sabri Sarıoğlu, Çakır'ın, Kasımpaşalı futbolcu Ryan Babel'in bile "faul" dediği pozisyonda oyunu durdurmadığını ileri sürerek, şöyle konuştu:

"Hakemin bir takımın kaderini bu kadar belirlememesi lazım. Bir de Dünya Kupası'na göndereceğimiz bir hakem. Çok gülünç duruma düştü. İnşallah kendisini en kısa sürede toparlar. Çünkü Türkiye'yi temsil edecek. Orada da böyle maç yönetirse, bu tip organizasyonlarda Türk hakemlerinin maç yönetmesi son olur. Bunun arkasına sığınmıyoruz. Takım arkadaşlarım elinden gelen her şeyi yaptı. Taraftarlarımızdan özür diliyoruz. İnşallah en kısa zamanda kendimizi affettiririz."

Geçen seneye oranla daha kötü oynadıklarını anlatan Sabri Sarıoğlu, "Geçen sene 10 kişi kalınca maç çevirdiğimiz oldu. Bulduğumuz pozisyonları değerlendiriyorduk. Bu maçın ikinci yarısının başında Umut Bulut ile bulduğumuz bir pozisyon vardı ama olmadı. Her futbolcu gol kaçırabilir. Umut kardeşimin niyetinden asla şüphe etmem. Bu sene ise istediklerimiz olmuyor. Ligi en iyi şekilde bitirip, nerede hata yaptığımızın muhasebesini yaparak, yeni sezonda daha iyi nasıl olacağımızı düşünmemiz gerekiyor" diyerek sözlerini tamamladı.

Galatasaray formasıyla ilk kez Süper Lig'de ilk 11'de sahaya çıkan genç oyuncu Berk İsmail Ünsal da "Maçı kaybettiğimiz için çok üzgünüz. Böyle bir mağlubiyeti hiçbirimiz beklemiyordu. Taraftarlarımızdan özür dileriz. Kendimizi en kısa sürede affettireceğiz" diye konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)