E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaS&P endeksi patlayabilir---

S&P endeksi patlayabilir

S&P endeksi patlayabilir
29 Ağustos 2014 - 09:44 borsagundem.com

Societe Generale Stratejisti Albert Edwards borsalarda oluşan balonun patlamak üzere olduğunu söyledi

Societe Generale Stratejisti Albert Edwards "S&P endeksinin daha fazla enerjisi kalmadı" dedi. Borsalarda oluşan balonun patlamak üzere olduğunu belirten Edwards, bazı analistlerin yaşanan rekor yükselişlerin nedeni olarak gördükleri hisse geri alımlarının artık bittiğini söyledi. Societe Generale araştırmasına göre, hisse geri alımları ikinci çeyrekte birinci çeyreğe göre yüzde 20 düştü.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • matrix29 Ağustos 2014 14:56

    fed artık extra bedava para vermeyecek iki sonra bu bitecek bunun anlamı piyasadaki paranın var olan piyasaların toplamını yükseltmek değil piyasalar ve ürünler arası geçişlerin görüldüğü döneme girilecek

  • % 10029 Ağustos 2014 13:51

    doğru , bistten u z a k durma zamanı da geldi ..

  • truva30029 Ağustos 2014 12:35

    kimse faiz oranlarının gideceği yönü ekonominin gidişatını ya da borsa'nın gelecekteri dumurumu önceden tahmin edemez....borsa'da kazanmanın en iyi yolu büyük spekülatörlerin dümen suyuna gitmektir....bu kişiler borsa’ya girip çıkarlar...spekülatör dediğiniz kişiler faiz, döviz, ve borsa üçgeninde dolaşırlar....ben buna bermuda şeytan üçgeni diyorum....uzaktan bakacaksanız....bu üç alternatiften büyük para sahipleri için o anda hangisi cazip....şu an için BORSA cazip faizler dip....bu üçlemeden borsa çıkıyorsa hava nasıl olursa olsun borsaya girin derim....

  • PEGASÜSLÜ NACİ TANÖVERGİL29 Ağustos 2014 12:06

    İnadına S&P , inadına LONG. Ne balonu Albert efendi. Güçlü USA , güçlü dolar , güçlü şirketler. Katastrofik senaryo = balon var. Kahin misin ?

  • haydar29 Ağustos 2014 10:18

    daha FED piyasalardan tahvil alıyor yaa..siz ne diyorsunuz..genişleme devam ediyor.. daha o bitecek..ardından bi bekleme süreci.. sonra fair artırımı olacak mı olmayacak mı..

  • KARA29 Ağustos 2014 10:03

    GARİBİM FAZLA HİSSE TOPLAYAMADI HERHALDE???