E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaMakro EkonomiRusya'dan flaş Türk domatesi kararı---

Rusya'dan flaş Türk domatesi kararı

Rusya'dan flaş Türk domatesi kararı
22 Mart 2017 - 12:03 borsagundem.com

İzvestiya gazetesi, Rus tarım ürünleri denetim ajansı Rosselhoznadzor'un Türkiye'den domates, salatalık, elma ve armut alımına yönelik yasakların kaldırılmasını planlamadığını yazdı

Rosselhoznadzor sözcüsü Yuliya Melano İzvestiya'ya demecinde, "Rosselhoznadzor Türkiye'den alınan ürünlere yönelik geri kalan yasakları kaldırmayı düşünmüyor" dedi.

Rusya Tarım Bakanlığı'ndan bir yetkiliyse, Türkiye'ye yönelik yasaklarım tamamen ya da kısmen kaldırılmasının tartışılabilmesi için Türk tarafının da Rusya'dan aldığı ürünlere getirdiği yasakları iptal etmesi gerektiğini söyledi.

Öte yandan Rosselhoznadzor'dan bir kaynak, Türkiye'ye nisanda bazı yasakların kaldırılması kararını alabilecek bir heyet göndermeyi planladıklarını belirtti. Rosselhoznadzor'a yakın bir kaynaksa, Türkiye'nin buğdayın vergisiz ithal edildiği ülkelerin yer aldığı listeden Rusya'yı çıkarması nedeniyle heyetin bu ziyaretinin iptal edildiğini söyledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ıtri22 Mart 2017 13:00

    domates fiyatları daha da yükselir artık. 10 lira fiilan lur

  • görele22 Mart 2017 12:59

    türkiyenin katlettiği insan sayısı rusyadan az değildir

  • KRITORIS MANYAKLARI22 Mart 2017 12:49

    BU ÜLKEYİ 1998.2001 YILI ARASI EKONOMİK KRIZE SÜRÜKLEYEN RUSYANIN STRATEJİK BAVUL TİÇARETİ DİYE GÖNDERDİĞİ RUS DESTEKÇİLERİDİR

  • KATİL RUSYA22 Mart 2017 12:41

    YAPMIŞ OLDUĞUNUZ RUSYA İLE TİÇARİ İLİŞKİLER YURİÇİNDE PKK ARACILIĞI İLE FAŞİZM ANARŞİZM YADA TÖRÖR OLARAK GERİ DÖNECEKTİR...APTAL OLMAK GEREK RUS YA YI DOST OLARAK KABUL ETMEK İÇİN

  • Analist22 Mart 2017 12:17

    önce diklenen , sonra özür dileyen "düşünsün" demeyeceğim onu destekleyen domatesci düşünsün.

  • ekselans00622 Mart 2017 12:08

    dalga geçiyorlar. uyanın artık kendınız kalkın pazar araştırmasına geçin. üretiyorsunuz ama satmayı bılmıyorsunuz. yazık.