E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemRusya, Türkiye ve İran anlaşmaya vardı---

Rusya, Türkiye ve İran anlaşmaya vardı

Rusya, Türkiye ve İran anlaşmaya vardı
21 Kasım 2017 - 13:11 borsagundem.com

Rusya, Türkiye ve İran Genelkurmay Başkanlarının bir araya gelmesiyle Suriye'de İŞİD ve El Nusra'ya son verilmesi konusunda anlaşıldı

Rus haber sitesi Sputink'e göre; Rusya, Türkiye ve İran, Suriye'de IŞİD ve El Nusra'ya son verecek adımlar üzerinde anlaştı.

Rus haber sitesi Sputnik, Rusya, Türkiye ve İran Genelkurmay başkanlarının Rusya'nın Soçi kentinde bir araya gelerek, Suriye'de IŞİD ve El Nusra (yeni ismiyle Fetih el Şam) militanlarının varlığına son vermek için somut adımlar üzerinde anlaştıklarını duyurdu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • yılmaz21 Kasım 2017 16:49

    sürekli taraf değiştiren türkiye değil,dünyanın en büyük 2 devi bölgemizde pay kavgasında ,ancak bu kadar politikayla bu cendereden çıkılabilirdi,sonuçta ayakta durmaya çalışan bir ülkeyiz ve 2 devle ancak bu kadar dans edilebilyor.bizde millet olarak abd rusya bölgeye gelmeden çalışsaydık sanayimizi üretim sanayisi haline getirseydik yatmasaydık 70 yıldır kardeşim.

  • goygoy21 Kasım 2017 14:06

    Evet Suriye koca bir devlet Türkiyenin söylemleriyle karıştı dağıldı, çok mantıklı, bazılarının beynini helikoptere taksan helikopter ters uçar

  • bu dünyadan biri21 Kasım 2017 14:38

    ah kardeşim ne çabuk unuttunuz. şamda 3 saatte namaz kılacaktınız hani, hain esed diyordunuz, yandaş kanallar sizin beyninizi yıkıyordu. ypg yi türkiye üzerinden kobaniye geçirdiğinizi hemen unutuverdiniz. şimdi esadla aynı düşünceye geldiniz.

  • bu dünyadan biri21 Kasım 2017 13:44

    abd nin dediklerini yapıp suriyeyi karıştıranlar şimdi utanıyorlar. ne çabuk dolduruşa geliyor şu bizim yandaşlar, tabi para alan aktrolleri saymıyorum, onlar ekmek parası peşinde.