E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemRusya BMGK'yı acil toplantıya çağırdı---

Rusya BMGK'yı acil toplantıya çağırdı

Rusya BMGK'yı acil toplantıya çağırdı
21 Şubat 2018 - 22:05 borsagundem.com

Rusya'nın BM Daimi Temsilcisi Nebenzia, BMGK'ya, Doğu Guta'daki durumu görüşmek için toplanma çağrısı yaptı

Rusya'nın Birleşmiş Milletler Daimi Temsilcisi Vassily Nebenzia, BMGK'ya, Suriye'nin başkenti Şam'a bağlı Doğu Guta kentindeki durumu görüşmek için toplanma çağrısı yaptı.

Nebenzia, BM Güvenlik Konseyi'nde uluslararası barış ve güvenliğin sağlanması konulu oturumda yaptığı konuşmada hem Genel Sekreter Antonio Guterres hem de konsey üyelerinin Doğu Guta konusundaki endişelerini dile getirdiğini söyledi. 

BM Güvenlik Konseyi'ne yarın Doğu Guta'daki durumu görüşmek için açık oturumda toplanması çağrısı yapan Nebenzia, bugün dile getirilen tüm kaygıların ardından tüm tarafların görüşlerini ortaya koymaları için BM Güvenlik Konseyi'nin toplanmasının gerekli olduğunu ifade etti. 

ABD'nin BM Daimi Temsilcisi Nikki Haley ise Doğu Guta'da yaşanan insani trajedi karşısında ''Bakışlarımızı çevirmeye devam edemeyiz.'' dedi. 

İngiltere'nin BM Daimi Temsilci Yardımcısı Jonathan Allen de Doğu Guta'nın ''ölüm ve yıkım bölgesi'' haline geldiğini söyledi. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ....21 Şubat 2018 22:58

    yaa hep aklımda bu rusya durduk eyre hava sahasını kapıyorum arkadaş derse ne olur ? illa aklıma geliyor. çok sağlam kara kuvveti ve gözlem noktaları kurmalıyız. içeride suriyelilerden yada o bölgedeki turkmenlerden askeri birlikle roluşturmalıyız. yada nato güçlerini çadır vb. dikip suriyeye sokmalıyız. ne olur ne olmaz. bazı çadırkentler ve nato askerierli talep etmeliyiz, suriye ve Türkiye sınır çizgilerine. bence

  • KILIÇ21 Şubat 2018 22:40

    RUSAYADA DÜNYANIN BAŞ BELASI OLDUGUNU ANLAMIŞ OLACAKKİ ÇAGRI YAPMIŞ ADAM ÜLKESİNİ FELAKETE ÇEVİRDİ HALEN ESED DEMENİN RUSYAYADA ZARAR VERDİGİNİ GÖRMÜŞ.

  • m.k21 Şubat 2018 22:34

    7 YILDIR ESETİN ZULMÜ VAR ORADA BM DAHA YENİ DUYUYOR GİBİ DAVRANIYOR. ABD DE TERÖRLE OYUN OYNAMAKTAN VAZGEÇİP ARTIK İNSANLIĞA HİZMET ETSİN