E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemRusya ABD'ye resmen patladı---

Rusya ABD'ye resmen patladı

Rusya ABD'ye resmen patladı
09 Ağustos 2018 - 13:16 borsagundem.com

Açıklanan yeni yaptırımlara tepki gösteren Moskova yönetimi, "Kesin olarak kabul edilemez ve uluslararası hukuka aykırı. Washington, uluslararası arenada öngörülemez bir aktör" dedi

ABD-Rusya hattında yeni yaptırım gerginliği var.

Washington yönetiminin İngiltere'de eski bir ajanı öldürmek için sinir gazı kullanmak suçlamasıyla açıkladığı yeni yaptırımlara, Rusya bugün tepki gösterdi.

Suçlamaları reddeden Kremlin, "Yeni yaptırımlar kesin olarak kabul edilemez ve uluslararası hukuka aykırı" dedi.

Moskova ayrıca, "Washington uluslararası arenada öngörülemez bir aktör. ABD'nin önlemleri hakkında daha fazla bilgi olmadan Rusya'nın karşı tepkilerini konuşmak erken" açıklamasını yaptı.

İngiltere'de yaşayan eski Rus ajan Sergey Skripal ve kızı, geçtiğimiz aylarda Rus yapımı Noviçok sinir gazı saldırısına maruz kalmıştı. Komaya giren baba-kız hayata tutunmayı başarırken, Londra yönetimi, Avrupa Birliği ve ABD olaydan Moskova yönetimini sorumlu tutuyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Aselci09 Ağustos 2018 14:00

    Dünyanin acilen uluslararasi ortak bir para birimi oluşturmaya ihtiyaci var. Bu hiç bir ülkeye ait olmayan sadece ortak para birimi olmali. Dolara euro ya mahkumluktan kurtulmali dünya. Yoksa böyle yaptirim tehtidleriyle sadece ABD kazaniyor.

  • Hilmiunal 09 Ağustos 2018 18:12

    Abd ürünleri alınları kesilsin birleşilipbak bakalım abd kalıyomu ortada