E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporRizespor camiasından Trabzonspor'a sert sözler!---

Rizespor camiasından Trabzonspor'a sert sözler!

Rizespor camiasından Trabzonspor'a sert sözler!
03 Haziran 2017 - 22:49 borsagundem.com

Aytemiz Alanyaspor'u 1-0 yenmesine rağmen Bursaspor'un Trabzonspor'u deplasmanda 2-1 mağlup etmesiyle küme düşen Rizespor'da, komşu şehir Trabzon'a büyük tepki var.

Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap, Çaykur Rizespor Başkanı Metin Kalkavan ve Teknik Direktör Hikmet Karaman, Trabzonspor camiasına yönelik olarak sert açıklamalar yaptı.

Çaykur Rizespor Başkanı Metin Kalkavan: Bu şehir bugünü unutmayacak artık. 100 yıl geçse de, Rize bunu unutmaz. Çok üzüldük tabi ama hayat devam ediyor. Şansızlık yaşadık, futbolun içinde olur böyle şeyler. Ama sadece sizin elinizde değil böyle şeyler. İki şehir arasındaki spor dostluğunu geliştirmek için çok uğraştım ama artık bitti.

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman: Üstümüzdeki iki takım da Trabzonspor'u Trabzon'da yendi. Yüzyıllar geçse de bu şehir bunu asla unutmayacak. Komşuluk farklı şey. Çok emek verdim ama bu emeği hak etmiyor. Böyle şeyler söylemek tarzım değil ama bu unutulacak gibi değil.

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • emekci04 Haziran 2017 06:09

    sizin rizeli kasımpaşalı şampiyonluğun tranzondan alınıp fenere verilmesine göz yummadı mı? o da 100 yıl unutlmayacak

  • ozgur04 Haziran 2017 00:35

    Öncelikle suçu kendinde aramalı neden bu noktaya geldim diye, ama sen Bursa ya yenilirsen kendi evinde bende bunları derim, evet 100 sene unutulmaz bence de !

  • sarp kuzey 04 Haziran 2017 00:31

    Trabzonspor geçmişte Rizespor a hiç sempati duymadı.bugün de yaptı yapacağını,gelecekte de durum o ki,yine çelme takacak galiba?!

  • Ali kemal03 Haziran 2017 23:20

    Bir teknık adama yakışmayan sözler lütfen sayın hikmet karaman sayginliginiza gölge dusurmeyin umarım yanlış anlaşıldığına dair bir açıklama yaparsınız çünkü bizler seni seviyoruz çok değerli bir teknik adamsın