E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıRipple 3 dolar sınırını aştı---

Ripple 3 dolar sınırını aştı

Ripple 3 dolar sınırını aştı
04 Ocak 2018 - 14:24 borsagundem.com

Ripple son günlerde yaşadığı yükselişini pek fazla sorun yaşamadan bugün de sürdürdü.

BORSAGUNDEM.COM

Ripple son günlerde yaşadığı yükselişini pek fazla sorun yaşamadan bugün de sürdürdü. XRP fiyatları bugün 3 dolar sınırını da aşarak yeni rekor seviyeleri test etti. Küresel piyasalarda yükselişini sürdüren ripple bir noktada düzeltmeye girecek diye düşünülse de halen boğa piyasasının etkin olmaya devam ettiği belirtildi.

Kirpto para piyasalarında yazılı olmayan geçerli bir kural varsa o da bu piyasaların pek çok insanın beklentilerin tersine hareketler yaptığıdır. Genel kanaatler ve mantık iş kripto para piyasalarına gelince genel olarak kötü bir şey olmasa da sık sık boşa çıkıyor. Ripple son dönmde yaşadığı yükselişi tersini bekleyenlere kaşın sürdürüyor ancak, bir noktada düzeltmeye gireceği gerçeğini de göz ardı etmemek gerekiyor.

Son haftalarda ripple 1.20 dolar seviyesinden 3.60 dolar seviyesine tırmandı. Bununla birlikte unutulmaması gereken bir gerçek var ki piyasda işlem görmekte olan yaklaşık 39 milyar ripple bulunuyor. Bu da ripple'ın bir gecede yüksek değerler kazanmasını zor hale getiriyor ya da çoğunluk böyle olduğuna inanıyor. Ancak buna karşın, XRP dün 2.76 dolardan 3.83 dolara kadar yükseldikten sonra küçük çaplı bir düzeltme yaşadı.

Burada temel soru, ripple fiyatları daha fazla yükselecek mi sorusu olarak ortaya çıkıyor. Bu sorunun mantıklı cevabı ancak "hiç sanmıyorum" olmalı. Bununla birlikte aynı cevap, ripple fiyatları 1 dolara ulaştığında da verilmişti. Piyasaların bu aşamada mantıksız hareket ettiği bir gerçek ve bir noktada çok tuhaf şeyler oluyor. Bu aşamada ripple küçük çaplı bir düzeltme içinde olsa da geçtiğimiz hafta içinde de bir kaç saatlik düzeltmeler yaşanmıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)