E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporRiekerink: Mayıs ayında görürsünüz!---

Riekerink: Mayıs ayında görürsünüz!

Riekerink: Mayıs ayında görürsünüz!
01 Ekim 2016 - 09:59 borsagundem.com

Galatasaray’ın Hollandalı teknik patronu Jan Olde Riekerink, gelen soru üzerine lig şampiyonluğu için iddiasını ve takıma güvenini ortaya koymaktan çekinmedi

Her hafta basın mensuplarıyla bir araya gelen Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, takımından fazlasıyla memnun olduğunu ifade ederken, iddiasını da ortaya koymaktan çekinmedi. Basın odasındaki şampiyon teknik adamların fotoğrafları işaret edilerek yöneltilen, "Sizin de fotoğrafınız orada olacak mı" sorusuna net bir yanıt verdi: "Mayıs ayında görürsünüz!" Hollandalı teknik direktörün gazetecilere verdiği dikkat çekici cevaplar şöyle:

BÜYÜK TAKIMLAR ÜZÜNTÜYÜ ATLATIR
"Takımımdan ve oyuncularımdan memnunum. Bu güvenle Beşiktaş derbisine gitmiştik. Galip gelmek için gittik hatta maça da bu şekilde başladık. 2-0 öne geçen bir Galatasaray vardı ama maç berabere bitti. Yine de 9 maçtır kaybetmeyen bir Galatasaray takımı var. Bu güven Antalyaspor maçını olumlu şekilde etkileyecektir. Derbi sonrası hem bende hem takımımda moral bozukluğu vardı. 2-0 başladığınız maçı 2-2 bitiriyorsunuz. Büyük takımsınız ve bununla baş etmeniz gerekiyor. Şu anda psikolojik anlamda bir sıkıntımız yok. 9 maçtır kaybetmemek olumlu olarak Antalyaspor maçına yansıyacaktır."

YİNE AYNI DEĞİŞİKLİKLERİ YAPARIM
"Beşiktaş maçındaki değişiklikleri şimdi olsa yine yapardım. Maçı iyi analiz etmeniz gerekir. Talisca'nın girişi sonrası Cenk'in de içeri gelmesiyle 4 hücumcuyla oynadılar. Kafamda senaryolar vardı. Diğer taraftan takımın da düzenini bozmamak gerekiyordu. Farklı sonuçlar ortaya çıkabilirdi. Topun arkasında iyi duran ve iyi işler yapan bir Galatasaray vardı. Konsantrasyonumuzun maksimum olması gerekiyordu. Sonuçta goller duran toplardan geldi. Tekrar bu durum olsa aynı değişiklikleri yapardım. Süper Kupa finaline benzer bir maç oldu. Orada Chedjou'yu koyup ekstra bir savunmacıyla oynamıştık."

ADVOCAAT 'A MESAJ ATTIM , YANIT VERDİ
"Sakatlık konusunda şanssız bir dönemden geçtiğimiz doğru. İyi bir sağlık ekibine sahibiz. Ellerinden gelenin en iyisini yapıyorlar. Oyuncularımın da gösterdiği yaklaşımdan da memnunum. İzin vermemize rağmen çalışıyorlar. Lukas çalışmalara başladı. Serdar ve Kolbeinn bireysel idmanlara başladı. Nigel'in durumu iyiye gidiyor. Onların dönüşüyle takımın güç seviyesi artacaktır. Advocaat'ı Hollanda'dan tanıyorum. İlk geldiğinde kendisine mesaj attım, o da bana cevap verdi. Daha sonra görüşmedik. Hiçbir rakibe karşı kötü konuşmayacağım çünkü her rakibe saygı duymanız gerekiyor."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)