E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporRiekerink: Avrupa vizesini almamız imkansız değil---

Riekerink: Avrupa vizesini almamız imkansız değil

Riekerink: Avrupa vizesini almamız imkansız değil
30 Nisan 2016 - 00:53 borsagundem.com

Galatasaray Teknik Direktörü Riekerink, Bursaspor beraberliği sonrası açıklamalarda bulundu

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink 1-1 sonuçlanan Bursaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Riekerink, maçın özellikle ikinci yarısında girdikleri net pozisyonları golle sonuçlandıramadıklarını belirtti.

Konuşmasına, maçın son bölümlerinde Yasin ile Podolski arasında yaşanan gerginliğe değinerek başlayan Riekerink, pozisyonun farklı yorumlanması halinde negatif bir durumun ortaya çıkabileceğini ancak pozitif açıdan bakıldığında, tartışmanın takımın kazanma tutkusunu ortaya koyduğunu kaydetti.

Riekerink, maça Bursaspor'un iyi başladığını, ancak daha sonraki 20 dakika üstün bir oyun sergilediklerini, buna rağmen gol yollarında yeterince etkili olamadıklarını vurguladı.

Oyuncularının maçın ikinci yarısında istediklerini sahaya yansıttığını aktaran Riekerink, şöyle konuştu:

"İkinci yarıda daha fazla gol pozisyonu ürettiğimizi düşünüyorum. Skor, ister istemez sizin ve rakibinizin attığı gollerle belirleniyor. Ancak çok tehlikeli pozisyonlar ürettiğimizi düşünüyorum. Galip gelip ligde iyi duruma gelmek istiyorduk. Berabere kaldık ve ister istemez rakiplerimizin alacakları sonuçlara bakacağız. Avrupa vizesini alma ihtimalimiz, başarma ihtimalimiz var. İmkansız değil."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)