E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemReza Zarrab'a cezaevinde bıçaklı saldırı---

Reza Zarrab'a cezaevinde bıçaklı saldırı

Reza Zarrab'a cezaevinde bıçaklı saldırı
17 Kasım 2017 - 08:01 borsagundem.com

ABD'de tutuklu bulunan ve son duruşmalara gelmemesi tartışma konusu olan Reza Zarrab'ın cezaevinde bıçaklı saldırıya uğradığı öne sürüldü

ABD’de tutuklu bulunan Reza Zarrab’ın cezaevinde bıçaklı saldırıya uğradığı ortaya çıktı. A Haber’de ‘Kadraj’ adlı programa katılan Avukat Mustafa Doğan İnal, kendisinden 1 haftadır haber alınamadığı için Türkiye ile ABD arasında gerilime neden olan, Reza Zarrab’la ilgili çarpıcı iddialarda bulundu. Basında çıkan haberlerin ardından Reza Zarrab’ın Türk avukatlarıyla görüştüğünü belirten İnal, şunları kaydetti:

BAŞKA YERE GÖTÜRÜLMÜŞ

“Avukatlarıyla 6 gün önce konuştuk. Cezaevinde siyahi bir mahkum bıçakla Zarrab’ı öldürmeye kalkışmış. Ölümden son anda diğer mahkumların yardımıyla kurtulmuş. Kendisini başka bir yere götürülmüş. Daha güvenli bir yere götürülmüş. Yani duruşmaya 15 gün kala biri onu öldürmeye çalışıyor. Başka bir yere götürülüyor. Ama götürüldüğü yer kimseye açıklanmıyor. Saldırının hemen ardından Zarrab avukatını aramış. O günden sonra irtibat kesilmiş.” Zarrab’ın ölümle tehdit edilerek yönlendirme ifade vermeye zorlandığı belirtiyor. (Yeni Şafak)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • REFERANS5817 Kasım 2017 21:12

    HIRSIZLAR =0 zarrab =1

  • Ahmet bir 17 Kasım 2017 14:38

    ZARRAB Akp game Over

  • melih17 Kasım 2017 14:05

    her yoruma açık ..tek gerçek bir razzap tüm ülkenin ekonomisini çökertti ..bu gerçek ..nasıl oluyor**manidar..madem ekonomik saldırı var ve bu saldırı içinde varlık fonu kuruldu sahi nerde**gücümü yok**varlık fonu yönetimi el atmaya korkuyormu .**ikiside çok beter..durum..

  • ANLAYANA17 Kasım 2017 13:43

    birileri illada zarabın türkiyeye iade edilmesindeki ısrarın altında neler var acaba.Zarab kara para aklama suçunda tutuklanmış bir adam. 15 yıl önce zarab diye bir adam tanıyormuydunuz. bu zarabı kimler icat etti. dip notları okumadan ABD ni suçlamak ve zarab ın dürüst bir türk iş adamı olduğını düşünmek ne kadar doğru.

  • Tayyip yapar erdoğan bozar17 Kasım 2017 23:25

    Dayak yiyen Turkiye başkasına birşey olmaz. 15 yıldır kendi yaptıklarıyla savaşan biri erdoğan. Enflasyonnun sebebi Faiz miş. Madem öyle dolar yükselince akaryakıta zam yapma !!! Taşeron denen sömürge zihniyetini getiren akp şimdi onu kaldirmaca oynuyor. Rıza sarraf erdoğan a zarar veremez . Neden ? Çünkü kamera arkasında abd nin her istediğini verdi. Pyd denen örgütü abd donattı türkiye egitti şimdi kalkmış abd sözünü tutmadı diyor. DEVLETLER SÖZLE HAREKET ETMEZ.

  • be17 Kasım 2017 16:02

    dinime söven müslüman olsa...dünyadaki kara parayı yöneten cia ve kara para aklıyor diye rıza yı tutukluyor ...bunca zaman kara para akladığını bilmiyomuydu..niye bekledi..yapmak istedikleri zaman yapıyorlar ortalık karışacak

  • FATİH FATİH17 Kasım 2017 12:16

    İşte amerika dandik kundik asılsız suçla ceza evine at orada işkence yap zorla konuşturmaya uraş nasıl böyük devletsin sen zanlıyı koruyamıyorsun ayıp ayıp senin yaptığın bunun hesabını sorarız sana burdaki ajanlarına

  • Bika17 Kasım 2017 10:24

    İtirafçı olmasından rahatsız olanlar vardır.

  • Mehmet 17 Kasım 2017 09:34

    Başta İran olmak üzere bir çok istikbarat adamın peşinde, adamı imha edip sırları tarihe gömmek için. Amerika’ya kaçmadayı pek yaşana şansı yoktu