E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinReza Zarrab gitti---

Reza Zarrab gitti

Reza Zarrab gitti
05 Ekim 2015 - 05:04 borsagundem.com

Ebru Gündeş ile Reza Zarrab'ın aralarının bozuk olduğu iddialarının ardından Azeri işadamının yurtdışına çıkması, ayrılık dedikodularını alevlendirdi

Ebru Gündeş ile Reza Zarrab’ın evliliği üzerinde kara bulutlar dolaştığı haberi, magazin gündeminin ilk sırasına yerleşti. Çift, bir kez daha ayrılık dedikodularıyla gündemde. Son iddiaya göre, Zarrab’ın yüksek harcamalarından rahatsızlık duyduğu Gündeş’i sık sık uyarması evlilikte yeni bir krize yol açtı. Azeri işadamının özel uçağını kullanan Gündeş, eşinin bu tavrına rest çekerek konserlerine tarifeli uçakla gitmeye başladı. Ebru Gündeş’in boşanmak istediği iddiasının da basına yansımasının ardından Reza Zarrab yurtdışına çıktı. Dubai’ye gittiği söylenen Zarrab’ın ayrılık söylentilerinin arttığı bir dönemde ailesinden uzaklaşması dedikoduları daha da alevlendirdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Vatansever05 Ekim 2015 11:35

    birakin bu isleri anlasmali kavgadir bu........

  • Zencani Yakalanınca05 Ekim 2015 09:35

    İran Zencaniyi hapse tıktı, şimdi sıra suç ortaklarına geldi! Zencani can korkusuyla her şeyi anlatacak, gözler suç ortaklarına dönecek.. Zaten bu fırıldak işlerde itiraflar bir kez başladı mı çorap söküğü gibi bütün suç ortakları ortaya dökülür!!