E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemReuters'tan Afrin iddiası ---

Reuters'tan Afrin iddiası

Reuters'tan Afrin iddiası
18 Şubat 2018 - 22:07 borsagundem.com

Reuters'a konuşan terör örgütü YPG/PKK'ya yakın kaynaklar, PKK'nın uzantısı SDG'nin Esad rejim güçleri ile anlaştığını, Esad güçlerinin Afrin'e gireceğini iddia etti.

Aralarında Reuters'ın da bulunduğu uluslararası medyaya konuşan terör örgütü PKK/YPG'ye yakın kaynaklar, PKK'nın uzantısı Suriye Demokratik Güçleri ile rejim güçlerinin Afrin konusunda anlaşmaya vardığını iddia etti.

İddiaya göre; Esad güçleri, Türkiye'nin Zeytin Dalı harekâtının hedefindeki Afrin'e girecek. Terör örgütü PKK/YPG kaynakları, Şam rejiminin sınır hattı boyunca konuşlanacağını ve iki gün içinde Afrin'e girebileceğini söyledi.

Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'a yakınlığıyla bilinen Lübnan merkezli Al Masdar News sitesi de haberinde, hükümet güçlerinin yarın Afrin'e gireceği iddiasına yer verdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • : ))19 Şubat 2018 21:53

    onu bunu bırakında, Türk askeri karşısına o bölgede karşısına çıkacak güç yok. Suriye ordusu 24 saat dayanamaz bile. ki şuan ki hali ile ESAD idam farmanını imzalamış olur Türk Askerine kafa tutamaz. TÜRK ASKERİ dünyada ilk 5 içindedir. Ki dünyadaki bir devlet bize kafa tutarsa, bir sürü vatanperver gerekli cevabı ilgili ülkede verecek güçde ve asil kandadır. TÜRK MİLLETİ karşısında bir güç asla ve asla olamaz. Türke kafa tutmak, hayakiri yapmakla eşdeğerdir.

  • faruk bulut19 Şubat 2018 12:25

    of ya şimdi tsk zaman kaybı bunları işin yoksa kefenle göm boşyere uğrasacak yorulacak türk askerlerimiz. :D

  • POLAT ALEMDAR19 Şubat 2018 12:14

    bunlar yerde diye esat Türk askerine asla ve asla dayanamaz.bitmiş durumda.bunların hepsi şerefsizce haberler.

  • öneri güleni19 Şubat 2018 12:12

    ateş olmayan yerden duman tütmez ;) ;) ;)

  • flamenco7219 Şubat 2018 10:14

    Rusya, Türkiye'yi tekrar ABD'ye kaptırmak istemez..Bunun için, önce sadece kulak çekecektir."Türkiye'nin uzun vadede, RUSYA ile ittifaka ihtiyacı olacağı" önermesini haklı çıkartacak uyarı hamlelerine şaşırmamak lazım..Denge politikası ile kesif ikiyüzlülük arasındaki ince çizgiyi gözden kaçırıp, hatalar üretmenin, Türkiye için ölümcül olacağını düşünüyorum..Dikkat; haberdeki temaya dair hamleler, sisteme, -Türkiye-ABD dialog- gündemleri ile eş zamanlı yükleniyor..Diğer taraftan, iç siyaset ve seçim kaygıları ile beslenen yüksek tonda hamasetin, bindiğimiz dalı kesen bir testere olduğunu düşünüyorum..

  • Vatandaş19 Şubat 2018 09:57

    Barzaninin Kerkük ü İbadiye bıraktığı gibi.

  • Osmam19 Şubat 2018 00:01

    Küfür tek millet